CDR.cz - Vybráno z IT

South Park: Stick of Truth dostane sequel. Natrhne zadele superhrdinům [E3 2015]

South Park Fractured But Whole
South Park: Fractured But Whole naváže na úspěch původního Stick of Truth. Tentokrát si na paškál vezmou superhrdiny.

E 3 Special 2015 Intel

South Park: Stick of Truth byl velmi milým překvapením na herním poli. Málokdy se podobné adaptace povedou tak, aby zachovaly původního ducha předlohy a zároveň byly zábavné coby nové médium.

Případ Stick of Truth byl přímo učebnicový příklad, jak by se podobné tituly měly vyvíjet. Příběh hry byl ve své podstatě několik poslepovaných epizod, přitom jako celek fungoval. Ostatně si můžete přečíst naši tehdejší recenzi, která byla také plná nadšení.

Přitom si South Park: Stick of Truth prošel strastiplnou cestou. Po krachu THQ byl jeho osud ponořen do neznáma. Díky Satanu jsme se jej nakonec dočkali. Pod svá ochranná křídla si značku vzal Ubisoft. Jak je vidět, úspěch jej dovedl až k druhému dílu.

Tentokrát prozkoumáme příběh superhrdinů a prohloubíme příběh novýho kluka („New Kid“) a jeho mocné ři… zadnice.  Na druhém díle budou opět pracovat Trey Parker a Matt Stone, nicméně ve spolupráci s Ubisoftí pobočkou v San Franciscu, nikoliv s vývojáři prvního dílu (Obsidian). 

Pokračování ponese podtitul Fractured But Whole (angličtináři si mohou všimnout dvojsmyslu). Datum vydání nebylo oznámené, ale dočkáme se jej na počítačích s operačním systémem Windows, PlayStation 4 a Xbox One. 

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Diskuse ke článku South Park: Stick of Truth dostane sequel. Natrhne zadele superhrdinům [E3 2015]

Žádné komentáře.