CDR.cz - Vybráno z IT

South Park: Stick of Truth zamíří na Nintendo Switch už příští týden

Nintendo Switch pokračuje ve svém nelítostném křížovém tažení a konvertuje na svou platformu téměř vše, co mu stojí v cestě. Tentokrát se do ní postavil South Park: Stick of Truth.

Často si tady stěžujeme, že videohry poslední dobou zcela ignorují potřeby budoucích památkářů a buď zákeřně vynechávají označení a připodobňují se ke starším titulům nebo záměrně přidávají označení nepřesná. Nintendo Switch jim ve svém portovacím běsnění práci také neulehčí.

Příkladem třeba tituly South Park: zatímco Stick of Truth původně vyšlo v roce 2014 a za chvíli dorazí i na Switch, The Fractured But Whole vyšlo ke konci minulého roku, na Switch se dostalo už několik měsíců před svým originálním předchůdcem! Matoucí, že?

Budoucnost však přenechme jiným.

Stick of Truth spíše docela nečekaně ohromil při vydání věrným zpracováním jak humoru, tak vzhledu seriálu, kterým je inspirovaný a kurunu všemu nasadil podařenými RPG mechanikami s tahovými souboji. Počíst si o něm můžete nakonec i v naší recenzi.

South Park: Stick of Truth bude na Switchi dostupné jen v digitální verzi a vyjde na 29.99 $, tedy cca 630 Kč. Která přenosné verze jaké hry by vás přesvědčila ke koupi kapesní konzole Nintendo Switch? 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku South Park: Stick of Truth zamíří na Nintendo Switch už příští týden

Žádné komentáře.