CDR.cz - Vybráno z IT

Sportovní okénko z GamesComu: NHL 19, FIFA 19 a PES 19 na jednom místě

Také fanoušci sportovních her si na letošním GamesComu přijdou na své. A to hned díky několika titulům. Tři nejsledovanější jsme pro vás přehledně začlenili do jediného článku

Hokej u nás s biatlonem tvoří národní sporty. Na většinové majitele počítačů ovšem v tomhle případě EA Sports neberou ohled a nové díly NHL tak už léta vydávají pouze pro konzole PlayStation a Xbox. Ani letos se návrat na Windows nečeká. PC hráči tak mohou konzolistům závidět, a rozhodně je co. Nasvědčuje tomu aktuální video s letošními novinkami. Vyrážíme hrát hokej pod širým nebem.

Celý svět letos sledoval světový šampionát v Rusku, který ve svůj prospěch ve finále s Chorvatskem otočila Francie. Událost, která ale přímo ovlivnila vývoj FIFA 19 byl přestup Crisitana Ronalda do Juventusu. Vývojáři se tak museli vrátit k již připravené hře a pustit se do úprav. Tenhle přestup desetiletí totiž chtěli zanést do aktuálního ročníku.

Mimo to ale FIFA 19 klasicky nabízí spoustu novinek v oboru herních mechanik a fyziky. Zprostředkuje utkání také na dalších 23 stadionech. Ani tentokrát nebude chybět mód kariéry, na který se podíváme i v posledním uveřejněném videu.

Přímým konkurentem FIFA je už léta Pro Evolution Soccer. PES štěká i letos a svým fanouškům se chystá naservírovat precizní fotbalový zážitek, který za svým sokem od EA rozhodně nechce zaostávat.

Máme pro vás 15 minut z hraní. V nich se přesuneme na věhlasný stadion Camp Nou, domácí trávník FC Barcelony. Na španělské půdě své síly změří národní týmy Francie a Argentiny. Jak tenhle duel dopadne, zjistíte ve videu níže.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Sportovní okénko z GamesComu: NHL 19, FIFA 19 a PES 19 na jednom místě

Žádné komentáře.