CDR.cz - Vybráno z IT

Stáhněte si zdarma o víkendu Elite Dangerous: Arena a zůstane vám navždy

Elite Dangerous 01
Elite Dangerous jistě znáte jako rozsáhlý vesmírný simulátor, jenž si u hráčů i kritiků vysloužil spoustu lásky. Již delší dobu ale existuje jeho osekaná verze Elite Dangerous: Arena, kterou pokud si stihnete zdarma nainstalovat tento víkend, zůstane vám.

Byli jsme poslední dobou svědky poměrně příjemného jevu, který se zdá zatím úplně neuchytil – rozdělování her na kousky. Pokud hráče zajímá pouze určitá část titulu, třeba multiplayer, a zbytek obsahu nechá ležet ladem, jistě ocení, že může zaplatit pouze jím vybraný kus. Příkladem tak šlo kupříkladu Call of Duty: Black Ops III, u něhož bylo možné kromě kompletního balíčku koupit i samostatný multiplayer.

Elite Dangerous 02

Že ne každý si užívá prozkoumávání obsáhlého vesmíru a provádění mezi-galaktického obchodu vědí i ve Frontier Developments; jejich hlavní hru, Elite Dangerous, tedy doprovází Elite Dangerous: Arena. To se soustředí výhradně na PvP souboje a přes následující víkend bude dostupné zcela zdarma.

Zmenšení“ bude v období 8.7.-11.7. na Steamu a Frontier Store bez cenovky a v moment stažení se z titulu budete radovat navěky, protože ve vaší knihovně již zůstane. Všechny body nasbírané v ED: Arena se přenášejí i do hlavní hry, přesvědčí-li vás tak hra, že za koupi stojí i její zbytek, nepřijde váš čas vniveč.

Zdroje: 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Stáhněte si zdarma o víkendu Elite Dangerous: Arena a zůstane vám navždy

Úterý, 12 Červenec 2016 - 15:22 | Libor Míšek | Pokud si nezvládl ani první misi v tutorialu kde...
Úterý, 12 Červenec 2016 - 15:13 | Libor Míšek | Běžné u onlineovek. Ve steamu stáhneš launcher,...
Úterý, 12 Červenec 2016 - 00:31 | Xspy | No tak já si prošel první zmiňovanou cestu a...
Pondělí, 11 Červenec 2016 - 12:54 | Psycho Mantis | Elite Dangerous Arena není zase až taková výhra....

Zobrazit diskusi