CDR.cz - Vybráno z IT

Stahujte zdarma Carmageddon TDR 2000, kontroverzní závodní hru milénia

Carmageddon Uvodka
Adrenalin, detailní destrukční model, krev a scénář, který si nebere servítky. Taková je série Carmageddon, kterou aktuálně seženete za akční cenu. Třetí díl dokonce zcela zdarma.

Pokud se vám nepříčí černý humor, rádi se odreagujete a trochu si vyrazíte z kopýtka, zbystřete. Legendární hit milénia, kontroverzní závodní hra Carmageddon: TDR 2000, je aktuálně, a po omezenou dobu, na GOGu ke stažení zcela zdarma. Na nákupu kompletní série navíc právě teď ušetříte dobrých 20 euro.

Bez DRM ochrany a nutné online aktivace si v podobě třetího (a posledního) dílu ulítlé série vychutnáte fantastickou hru, pobuřující zábavu a neuvěřitelnou grafiku. Titul popisuje život chlapíka, jehož problémy se zákonem jsou na denním pořádku. Do cesty se mu postaví policejní armáda, hordy gangsterů i tisícovky rozzuřených obyvatel.

Před těmi všemi bude ve 48 misích prchat až v padesátce zcela zničitelných vozů. A dopravní ani humální předpisy u toho zrovna dodržovat nebude. Hra v singleplayeru nabídne 9 kompletních 3D prostředí, které můžete prozkoumat i zničit. Devítku map vývojáři připravili také pro multiplayerovou složku, disponuje 7 herními módy.

Carmageddon: TDR 2000 zdarma a kompletní sérii, stahujte na GOG.com zde. Nikdo netuší, jak dlouho hra pod touto cenovkou vydrží, tak neotálejte! 

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Stahujte zdarma Carmageddon TDR 2000, kontroverzní závodní hru milénia

Neděle, 21 Leden 2018 - 09:24 | tomasxxxx | Ta "casovo obmedzena ponuka" trvala 2...
Sobota, 20 Leden 2018 - 19:21 | Psycho Mantis | To teda byla hodně "časově omezená nabídka...

Zobrazit diskusi