CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k SteamDB obviněn společností Sega z pirátské distribuce hry Yakuza: Like a Dragon

Tak neviem kde autor clanku urobil chybu, ale stranka Yakuza: Like a Dragon na SteamDB je normalne pristupna.
https://steamdb.info/app/1235140/
Resp. kde sa dopracujem k tej hlaske na obrazku z clanku ?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Přímo na té odkazované stránce je teď (nevím jak před 40 minutami, když jsi odesílal příspěvek) toto:

After initially being taken down by a DMCA, this page is now back up as the DMCA has been retracted.

SEGA statement:

Earlier this week, one of our games was incorrectly flagged on SteamDB. We utilize anti-piracy software to protect our games at a large scale, but sometimes it makes mistakes. SEGA will continue to fine-tune these systems to avoid this in the future and we appreciate SteamDB cooperating with us to resolve the issue quickly.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Je fajn, že uznali, že šlo o chybu, ale tady by bylo na místě se ještě řádně omluvit. Přecejenom nařknout někoho z pirátění nejde jen tak odmávnout s poukazem na to, že to udělal nějaký automatický software.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ten obrázek, respektive ta vyfocená obrazovka je z té karty hry Yakuza: Like a Dragon ze včerejšího večera, tak to alespoň včera vypadalo u této hry na SteamDB. Nejspíš díky zveřejnění v médiích, hlavně na anglicky psaných webech, už tento problém vyřešili :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

nojono americký zkurvistán. Správně by to mělo fungovat tak, že falešný DMCA takedown bude žadatele stát desetitisíci násobek toho, kolik by vysoudili, kdyby byl pravý. Oni by se ti kapitalističtí zmrdi uklidnili.

To je jako s bankami. Když banka udělá chybu vůči klientovi tak stačí sorry jako a klient nemá nárok ani na písemnou omluvu. Když udělá chybu klient vůči bance, tak mu tato naseká pokuty že by lichvář záviděl. dtto stát a další organizace a instituce.

Vždycky je bitej ten slabej a nejslabší v řetězci je vždy fyzická osoba.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Tak SteamDB, krom jiného, umožňuje i přidání si hry zdarma na Steam. Většinou třeba díky chybě Steamu. (ano jsou na to samozřejmě i jiné nástroje než jen SteamDB). Takže po přečtení nadpisu jsem předpokládal, že jde o toto.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.