CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Steamu přibude konkurence. Nový digitální obchod dovolí prodávat dohrané hry

Ze bych chtel neco dalsiho, nemuzu uplne rict. Navic EA asi ucast odmitne, uz dnes jede jen pres svuj Origin, ktery zasadne nevedu a ikdyz me tam par her laka, proste nic teda aspon zatim, do budoucna uvidim, jestli me Origin dozene nebo obnovim piratsky status nebo proste to hrat nebudu.

GOG mam hlavne na Zaklinace a mam tam i par dalsich her a me sympatie ziskal hrama bez umeleho snizovani vykonu skrze pseudo ochrany.

Na UPlay mam take par veci, zase hlavne jejich znacku AC a je to potreba ikdyz to clovek koupi pres Steam. Nicmene co mi na nich vadi, je nizsi zabezpeceni uctu pres povestny GA zmetek.

No a nejvic her mam asi jako kazdej pres Steam, nevim jak je to s marzema, ale slevy byvaji nejzajimavejsi a cloveka to nejak tak motivuje to koupit.

Ta nova platforma bude asi hodne zajimava tim zpetnym prodejem, jenze to neni pro kazdeho zdaleka zajimave. Musim rict, ze kdyz uz neco dohraju, tak si to obvykle chci nechat minimalne na pamatku, protoze to je z me strany vykon, kdyz se mi neco povede dokoncit. :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nemyslím si, že se jim tam nějak vývojáři pohrnou, ve výsledku na tom můžou být hůř... sice dostanou prachy z bazarového prodeje, ale zase neprodají novou hru za potencionálně vyšší cenu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Napad pekny, ale neuspeje. Vydavatelia sa uporne snazia co najviac znemoznit opetovny predaj hier, takze toto bude max mozne u par hier.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No ja nevim, jelikoz zakaznik z preprodeje her dostane jen 25% a sama sluzba by mela pocitat s provizi pro vyrobce/vydavatele, tak pro ne muze porad zbyt treba 50% podil z toho preprodeje - to by jim mohlo stacit. Ja vidim problem spise na moji strane - koupim hru treba za "modernich" 60eur, dohraju, preprodam za 30eur a tech mych 25% to mi zbude nejakych 7,5eur - to se na to potom rovnou vykaslu a neprijde mi to vubec zajimave.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

jo výborně.
Takže další herní klient? - ne nechci. Mít na každou druhou hru jinýho klienta fakt nenchci.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Toho bych se vubec nebal.

Mam Steam, UPlay a GOG a nemam s tim problem, nicmene kdybych chtel, tak vsechno co jsem kupoval na UPlay a na GOGu je take k dispozici na Steamu. Tudiz, pokud jses typ cloveka, ktery vic jak jednoho klienta odmita, tak mas pravdepodobne Steam a na nem jiste koupis vsechno co bude i na tom Robotovi.

Problem je trochu s UPlay, kdy pokud koupis nove UbiSoft veci na Steamu, tak to stejne chce instalaci UPlay, ikdyz to mas koupene jinde.

Nejvetsi problem je s Originem, kdy hry od EA jinde nekoupis, ale zase EA nema nejak zajimave tituly az na par vyjimek a ty asi lehce ozelis. Jsem na tom take tak, Origin nemam a nechci a EA hry proste nehraju.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.