CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Stovky tisíc lidí chtějí vniknout do Sektoru 51. Americká armáda je připravena

Sranda, jestli US army postřílí statisíce pošuků.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?
+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

To jste vedle, paragraf, který tu uvádíte, se týká zákazu použití armády proti civilistům na "civilním území" (lokálně i právně). Příklad - armáda se nesmí účastnit pátrání po zločincích.
Ale Groom Lake je vojenská základna, podléhá utajení a vojsko je zde oprávněno při ochraně tajemství, majetku nebo personálu použít i smrtící sílu - ne nadarmo visí cedule s tímhle textem kolem celé základny. Takže civilové, kteří by tam vnikli, už podléhají vojenskému právu a pokud se nevzdají, tak mohou být zastřeleni.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jsem na to zvědav. Pokud z toho bude velký masakr, bude to v každém případě Game Changing událost...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Kde to svolavaji, jo na FB. Tak to jsem v klidu, tam lidi zakliknout cokoliv, ale realne nikam nikdy nejdou (praxe).

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Na Letnou jich dorazilo čtvrt milionu (prej).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V našich končinách je to bohužel běžné, ale mentalita amíků je trochu jiná a řekl bych že se jich tam opravdu mnoho pokusí dostat. Na druhou stranu stačí armádě uzavřít defakto jedinou silnici a k plotu se ani nikdo nedostane, protože vznikne kolona a amíci rozhodně několik mil k plotu chodit nebudou :-P

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jejich lenost bych nepodceňoval, myslím, že tohle zrovna nebudou typci většinových tlustosádelníků od televizí. Někteří můžou být i trekkeři co maj fyzičku a parkurově přelezou každou zeď.
Kdybych bydlel v US v dosahu, tak si vemu věci a jdu tam, dobrou věc je potřeba podpořit, bez legrace. Zelených mozků už má leckdo plný zuby.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Praxe koho, ci?
Ja mnohokrat cetl naopak o tom, ze nekdo omylem dal pozvanku na nejakou party nejak verejne, misto pouze svym prattelum, a prisly mu tam tisice lidi…

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

to jsou tupí blbci ! myslí si že když jich bude hodně pustí je na exkurzi ne :)
celý vtip je v tom že už par lidi zmizelo když se ochomejtaly kolem tyhle zakladny a neni to jen tato zakladna , takže pokud se jich tam sejde hodně us army použíje klidně silu ! navíc tihle blbečci ryskuji že skončí v najkym vězeni "někde" nebo třeba na gvantanamu (nebo jak se to piše ) navíc podle zakonu us je v takovém připadě mužou držet nekonečně dlouho "prostě jak se jim zlibi " stačí aby použíla us army krasnou větičku terorizmus :)
ono bohatě stačí sledovat a51 jen že nikdo nemá naladu sledovat 24 hod 365 dni v kuse na tohel jsou amici leniví :)))
ps ten blbl co tuhel akci na fb pořádá si muže zadělat na velky pruser ! ono usa zakony se daji kroutit jak chtěji ! takže taky muže skončít v najkym vězeni na hodně dlouho !

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ale tady jde o to, aby projevili tu sílu ve velkém. Tím spadne gloriola US armády která chrání lidi a neútočí nikdy v US dějinách proti civilistům. To by byla Game Changer událost, která by vedla ke změně zákonů. Ti co by zahynuli by se obětovali pro demokracii.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Nevím proč furt tolik tajnosti nebo proč to furt někoho dráždí. Beztak tam nemají nic co by překvapilo. Možná hodně lidi by nasral vyvoj autonomních "vrazednych" dronu, ale co, USA muze...
UFO tam urcite žádný není a ten vojenský vývoj... Neco vymyslí a rusové nebo asiati mají odpověď. Pak si mediálně pomeruji pindiky a zas se zavrtaji do nory a vyvíjí...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pokud je to tak, proč tam neudělají den otevřených dveří ?
Stejně jako třeba na základně Wright Patterson? Myslím, že mají co skrývat a nebylo by to po chuti vedoucím kontroverzních projektů a některým kruhům, co za tím stojí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pokud americká armáda bude střílet proti civilistům ostrými, bude to důkaz, že jí o něco jde a že tam stále zbylo, co chránit (betonové speciální hangáry a podzemní instalace). Havarované zbytky UFO nebo artefakty z různých vykopávek nepochybně odvezli jinam, třeba do základny Wright Patterson.

Nazývejte si třeba někdo ty lidi pošuky, ale je nesporný fakt že určité složky americké vlády a podřízených složek jsou zcela mimo demokratickou kontrolu (z důvodu národní bezpečnosti, pod což se schová v podstatě cokoli), včetně neuvěřitelných budgetů na tajné projekty, které také nikdo nekontroluje.
Takže vítám kohokoli, kdo se pokusí jim provětrat faldy, protože dělá správnou věc pro všechny lidi a daňové poplatníky. A nepleťte si to prosím s náboženskými hnutími různých Aštarů nebo radikálních Mormonů nebo s pomatenými Placatozemci (což je v podstatě jen taková přihlouplá moderní odnož amerických kvakerských extrémních křesťanů).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

už máš letenku ? honem nech se zvávřít na xyz let do najky vězeni :) za takovou pitomost lezt někam kam se nesmi ,a navíc je to hlidané jako "zlato v bance" :)
mně osobně je zcela fuk co tam dělaji nebo nedělaji dokud mi to "neleze přez plot do
zahrady" tak je mi ukradené :)
takže všem supermanodemokratum přeji hodně uspěchu a hezky pobyt v base :)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Nejsem blázen učastním se jen akcí v dosahu této republiky a okolí. Je to americká záležitost měli by si to vyřešit tamní občani sami. Raději půjdu na Letnou, protože to je celkem podobný případ, lži a manipulace bývalým spolupracovníkem tajných služeb v tomto státě a to nechci snášet.

Area 51 je přesně o tom samým, to znamená, že někteří lidi a skupiny si myslí, že jsou nad zákon a můžou všechno. Zaštiťují se národní bezpečností, ústavními pravomocemi a bezpečnostními prověrkami. Všechny tyhle kádry si zaslouží vyhodit a zkrátit jim důchod, to především. Tak jako to udělali sousedí za kopečky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

no je vidět že vubec nemáš ani paru o co jde takže jaké koliv dyskuze nemá smysl !
už jen ti co leze na letnou nemaji moc rozumu spíše ani nevědi co chtěji, protože si myslí že když volby dopadly tak jak dopadly ! tak mužou svým řevem volby zrušít případně pozmněnít polde svých loutkařu :))))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vůbec to nechápeš. Na shromáždění bylo jasně řečeno, že se politická strana zakládat nebude. Smyslem všeho je aspoň podle mně změnit (i tím podle tebe "řevem") myšlení většinové populace, aby zkorumpované politiky už dále nevolili. A pokud těch lidí bude většina, pak mají právo požadovat předčasné volby - když politici porušují Ústavu. To je smysl občanské společnosti, kterou se mimochodem jako první snaží všechny totality a státy k ní směřující potlačit nebo zcela zlikvidovat. Dělal to Hitler, Komančové, dneska v Rusku Putin a samozřejmě Čínská kom. strana - ta s tím nikdy nepřestala a další státy východním směrem jakbysmet...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

nevím jestli řvouci stado hovad se považovat za společnost nebo vubec za lidi !
kdybys aspon zbla věděl tak bys tupě nerval někde na travníku ! pokud tahle vlada padne tak nám bude o hodně huř, schváli se kvoty na emigranty a podobně ! jen že tohel přesně loutkaří chtěji ! a lidi z malým IQ jim na to skáčou :( pokud sy mylsíš žýe Eu je domekraticka tak se šeredně milíš ! ale tohel je zcela běžné u lidi narozených po roce 89 že nepoznaji domokracie od totality ! od roku 89 se pod rouškou demokracie pomalu bliží totálita a daleko horší než byly najci komunisti ! nebo vtebou jmenovani rusko čina atd ! ještě bys mněl vědět že momentalě je v rusku větší svoboda nežo tady v EU ! nebudu rozepisovat rozdily každý má možnost tam zajet a aspon rok dva tam žit !
a tedka mužeš prskat řvoune :)))))

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jj, strašení kvótama na emigranty a svobodou v Rusku, to je nádhera. Při takové míře fanatismu s vykřičníkem za každou větou věřím, že většinu minusů v komentářích v článku sis naklikal/a sám.
Když se ti to v té zlé EU nelibí, potažmu celém Západě v čele s "totalitními" USA, odstěhuj se do milovaného Ruska nebo Číny a budeš mít pokoj :)))

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

tak jinak řvoune , hm vykříčníky kde pak asi jsou :)
na letné po udajné poklidne demonstraci zbylo několik tun odpadu na zemi ! takhle se nechovaji slušní lidé ale hovada !
myslím si že mužu posuzovat jaké to je v EU / USA nebo RUSKU v těch zemich jsem byl a to delší dobu , mi se nelibi co dělá slavné EU a hlavně se mi nelibi co dělaji "děti" na demstracich ! navíc proč tedy všichni komu se nelibi tady v čr a plivaji na něj a na rusko polsko a madarsko netahnou jinam v EU nebo do slavné USA ? když tady je tak špatně !
a nebo se hodně věci se mi taky nelibi v rusku :( všude je chleba o dvou kurkách .

Byly volby ty mněly najky výsledek tak pokud jsme demokratická zemně tak by mněl být respaktovan , a ne aby si tlupa děti vedena buch ví kim myslela že řevem a děláním bordelu zmnění výsledky voleb , ono až tak nejde o demonstrujíci děti ale o pořadatele hlavně na koho jsou napojeni a kdo je finacuje , navíc se musí člověk divat co vlastně je v pozadí celé demonstrace

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.