CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Studio Telltale Games ukončuje po 14 letech činnost.

Tak tohle je nám doma opravdu líto. Sice se herní principy u TT her moc neměnily, ale zrovna tady mi to bylo jedno, tady si člověk užíval příběh a do toho jen občas ho postrčil dopředu svojí volbou. Nás doma to bavilo a spoustu her od nich jsme odehráli opravdu s chutí (hlavně WD). A dost jsme se těšili na Stranger Things. No a nic z toho pravděpodobně už nebude :-( Dovydají jen konec k Walking Dead - Final Season, ale i ten bude už jen velmi zkrácený. Škoda.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Takze ja cekam nez vyjde komplet TWD a pak koupim. Pokud to opravdu zkratej kvuli krachu,davam prednost torrentu... Skoda. TT hry byly jedny z nejlepsich.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tak jejich interaktivní filmy se daly přirovnat k adventůrám .A přiznejme si , nebýt především licencovaného obsahu (Game of thrones.. ) asi by tu ani tolik lidí slávu nepělo.
Wintermuter se dal také považovat za vrchol snahy o vytvoření engine pro potřeby vlastního žánru her . Telltale dokázali přijít s komixovou grafikou stylizovanou na několik způsobů , ale v jádru šlo o jeden engine pro specifickou potřebu vyprávění příběhů... A co si pamatuji , nic kromě této větve jejich tvorby publikum nepřijalo ... Možná založí pohrobka nezatíženého pověstí epizodického vydavatele obsahu . Možná . Sam&Max snad mám kompletní z nějaké bundle akce či snad dokonce vyšel u našich časopisů , ovšem hrát jej už jen tak nebudu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Moc klonů a epizod studiová smrt ;) Holt těch, co to kupovalo, bylo asi míň, než těch, co to vyrábělo...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Oni tedy ani nedokonci TWD Final Season? Proc se teda jeste prodava season pass? Docela podvod ne?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Zatím poslední info co jsem viděl bylo, že místo plánovaných epizod (jestli se nepletu, měly být 4), bude dovydána jen druhá, kde bude zakončení příběhu. A osobně mne to taky vytáčí, byť já naštěstí kupuju tyhle epizodní hry až komplet, ale že se na Steamu vůbec nesnížila cena. Na to, že za to člověk dostane vlastně jen půl slibované hry, to mi přijde napřeshubu. Hlavně ti, co už si ji koupili. Já jsem sice koukal na předprodej, kde byla nějaká sleva, ale naštěstí jsem si řekl, že neuhnu z běžného rytmu, a hru kupím až kompletní.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Konečně, Zombíci a Vlk se dali, ale furt to stejný nehraní, něco pro fanoušky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.