CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Svatý grál mezi mobily? GraalPhone kombinuje telefon, laptop, tablet a 3D kameru

Hm, jestli jsem to pochopil, tak se zasunutím mobilu změní windowsový tablet/notebook na androidový. Proč bych proboha dělal něco tak pitomého?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Puvodne jsem tu kravinu chtel okomentovat, ale fakt nevim, kde zacit, myslim, ze si to ani komentar nezasouzi ..... docetl jsem to z povinnosti, abych videl, jestli je to kickstarter ci podobna kravina, na coz bych to tipoval (normalni clovek si to koupit nemuze).
A taky by me zajimalo, kdo je Amaya? Dalsi Anicka? Alias Jezkovo alterego? Semtam tu jeste ctu par clanku a ty obzvlaste vypecene jsou od Amaya:o)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Google ponuka nasledovnu odpoved:
www.google.com/search?q=Amaya"+Tomanová

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Když už mají v "laptopu" Windows, nevidím moc důvod pro ten přechod na Android... Leda na nějaké ty hry či aplikace, které na Windows platformě nejsou...
Každopádně vidím problém v 7" úhlopříčce. To jako vážně, 7" laptop? I pro tablet je to málo. Aby to dávalo smysl, tak by to chtělo tak 9" až 11" displej. Ale já bych tam asi vůbec nedával Windows a další zbytečný součástky. Nechal bych to čiste jako displey (tablet) dock pro telefon.
Takže ve finále něco, jako míval Asus: Telefon se zadokoval do velkého displeje a byl z toho tablet. Pak se tablet zadokoval do klávesnice a byl z toho laptop.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mně by se tohle moc líbilo jako smartphone, bez toho vyndavacího smartphonu. Ano, takováhle cihla. Ta klávesnice je konečně něco, co mohu nazvat solidní hardwarovou klávesnicí pro smartphone. Jestli tam budou Windows, nebo Android, nebo obojí, je v daný moment úplně jedno, ale vystačil bych si s těmi Windowsy. Jako pracovní smartphone mi to přijde super. 7" úhlopříčka je v ten moment úplně akorát a úplně by mi stačilo FullHD rozlišení.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.