CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Syrové kalifornské mléko staženo z prodeje: Obsahovalo virus ptačí chřipky

Starej Louis se musi otacet v hrobe.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nevím, jestli to víte, ale nepasterované mléko požadují republikánští voliči, kvůli nedůvěře v odborníky.
Cituji:
"Čím víc syrového mléka se ve státě vypije (na hlavu), tím větší pravděpodobnost, že tam ve volbách vyhrají republikáni."
Vrchol inteligence, že :-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jak je ten jejich ptáček asi veliký?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Koukám, že s tou globalistickou agendou to rozjíždíte čím dál víc, že?
Tisíce let to bylo čerstvé mléko a tisíce let to lidi pili normálně. Včetně mně. Já teda ne, ty tisíce let, ale celý život.
Až přišla globalistická agenda, která potřebuje vnutit lidem hmyz, ev. mléko tuším ze švábů, nebo čeho.
Jenomže lidi to nechtějí, přestože "to je pro naše dobro".
Tak od té doby krávy jsou šílené, prasata mají chřipku a ptactvo též.
Jenomže jim to čím dál míň lidí "žere". Tak se musí přitvrdit.
Takže?
Krávy prdí a tím oteplují klima. Na to už nikdo přece říct nic nemůže. To je úředně potvrzené. Hotovo. Prostě se to vyhubí a va to jíst NEBUDETE.
Cože, vy to pořád chcete?
Mléko se zkryplí. Nejprve byla pasterizace do 70st. To bylo ještě stravitelné. Pak přišlo UHT. Zpočátku lehce přes 100st. Pak se v tichosti zvedla norma až na dnešních skoro 160st a tím se zvedla pasterizace na 130st.
Je to pro vás lidi nestravitelné? Ale jděte. Tak pijte to ze švábů! To vám udělá dobře.
Chcete čerstvé? Fuj! Vždyť je to SYROVÉ a to přeci nechcete pít...
****************
Syrové mléko je odporný globalistický název pro čerstvé mléko, které lidé tisíce let pili normálně. Osobně kupuji mléko zásadně z mlékomatů, dokud je nezruší.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Než začnu něco vykřikovat tak si o tom alespoň něco přečtu. Jako děcko jsem pil čerstvě nadojené mléko, v pozdějším věku jsem si užíval i sýrů a zhruba po 35 roku se to začalo lámat. Přišli prdíky a dnes po 40 roku se z prdíků staly silné křeče a pěna u zadku protože laktáza s věkem ubývá. Stačí k tomu hrnek čerstvého mléka, hermelín a jiné podobné pochutiny. To mléko se „kryplí“ proto, aby se zahubili mikroorganismy a my z něj neměli během pár dnů kyšku. To zkryplené mléko v omezené míře dokonce snesu a světe div se, mléko bez laktózy je ok.

Něco málo k té pasterizaci, čím nižší teplota, tím déle pasterizace trvá. S rostoucí teplotou totiž klesá čas potřebný k zahubení mikroorganismů. UHT ohřev(nad 130°C) trvá jednu vteřinu, zatímco pomalá pasterizace, tuším něco nad 60°C trvá asi půl hodiny.

A H5N1 není se smrtností 52% u člověka žádná legrace, to poslední co chceš je, aby se to díky nějaké mutaci začalo šířit mezi lidskou populací.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Je mi líto, ale nepřečetl jste si o tom nic vy.
Zkryplené mléko NEŘEŠÍ váš problém se schopností štěpit laktózu. K tomu napomáhá enzym laktáza, který skutečně s věkem v těle ubývá. Není rozhodující věk, ale trénovanost organizmu. Pokud člověk nepožíval laktózu celkově během svého života, příjde to klidně po 35. roku věku, pokud ano, příjde to klidně daleko po 50. roce věku. Pasterizace a UHT tento problém NEŘEŠÍ. To řeší buď bezlaktózové mléko, nebo mléko (ev. mléčné produkty) s přidaným enzymem laktáza.
Ano, pasterizace a UHT řeší "sterilizaci" mléka. Rozdíl je v tom, že pomalá (a šetrná) pasterizace neznehodnotí mléko tak, jako pasterizace nad 100st, ev. UHT. Tyto procedury udělají z mléka mrtvou hmotu, která vám s trávením způsobí problémy dříve, než problém se štěpením laktózy.
Proto z mléka pasterizovaného či UHT nikdy neuděláte jogurt, tvaroh, kefír a pod.
Co se týče ptačí a prasečí chřipky, platí totéž, co o covidu - statistiky zkreslené, opatření vycucané z prstu a podobně. Stačí si poslechnout výpověď Anthony Fauciho v americkém kongresu pod přísahou.
Takže jsme zpět u mého komentáře váše, který platí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.