CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k TÉMA: Odhalujeme nejočekávanější hry roku 2018 [Simulátory]

Jen pro informaci Flight Sim World je přístupný již cca půl roku v early access. Ti kdo měli koupený Flight School od Dovetail Games ho navíc dostali zdarma.

FSW staví na původním enginu MS Flight Simulator X, s tím, že se mu dostává samozřejmě hodně změn, podobně jako Prepar3D od Lockheed Martinu, který aktuálně patří mezi nejoblíbenější civilní letecké simulátory.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Doufám, že ten Euro Coach Simulator bude existovat jako DLC k Euro Truck Simulatoru 2. Jinak tam nechápu existenci autobusových zastávek, stanovišť atp. Nevidím důvod, proč by firma mající kamionovou dopravu nemohla mít i autobusovou.
Mít to jako samostatnou hru, byť založenou na stejné mapě ... díky, ale nechci.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

pobavilo ... každopádně chápu, že tyhle simulátory přijdou mnohým ujeté, ale nějak mě přestaly bavit online střílečky, protože si se svou úrovní vůbec nezahraji (nehodlám do toho investovat tolik svého času jako ostatní, co znají mapy, zbraně atp. nazpaměť). Takže se prostě občas proběhnu Falloutem 4, občas povraždím pár postaviček v GTA V, občas roztřískám pár aut v BeamNG a někdy si prostě odjedu pár kamioňáckých zakázek v ETS 2 ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak vážne, tenhle seznam ještě není tak špatnej, už tu byli šílenější simulátory. Sám jsem si jezdil v několika od SCS Software, takže mě by zajímal třeba ten Euro Coach Simulator. Ale když vidím tu nabídku pohromadě tak je to sranda. Nemusím ani na dovolenou, dám si World of Diving ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?
+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Professional Offroad Transport Simulator jestli tohle je konečná verze tak to je pěkný shit oproti mudrunnuru...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.