CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Tesla končí s označením autopilota. Svojí reklamou údajně klamala veřejnost

Lidská blbost zvítězila ... jo a kočky nesušte v mikrovlnce :-D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

nie! tu sa jedna o susicku maciek, ktoru ked podrobne preskumas, zistis, ze to je obycajna mikrovlnka.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V letadle so tomu říká autopilot už hafo let a přitom se taky počítá s přítomností živého pilota...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Přičemž i tohle je naprostá pitomost, protože dávat za volantem pozor na vše ale nedělat nic je psychicky ještě více náročné a namáhavější než normálně řídit. Nejsme na toto zkrátka stavění, nedokážeme podávat takový psychický výkon dlouhodobě, takže skutečně a plnohodnotně manuálně řídit je pořád o dost bezpečnější varianta a ještě velmi dlouho bude (ne-li navždy). Potvrzuje se tak to, co jsem tu i jinde psal už před lety a co bylo už tehdy jasné každému, kdo se v oboru aspoň trochu vyzná (a nesaje propagandu jako trouba).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Automatizovaný provoz by byl daleko rychlejší plynulejší i bezpečnější, jen by se z něho musel člověk vyřadit úplně. Stejně tak je jen otázka času, až schopnosti autopilota překonají ty lidské natolik, že výjimky v případě nehod budou jen potvrzovat pravidlo...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tohle je přesně ta onanie, kterou se celou dobu utěšují. Je to ale pitomost, a už se mockrát a nejen tady řešilo proč, tak si to najdi.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Nauč se číst co píšu. A otázka automatizace není nic nemožného funguje to v řadě odvětví spolehlidě desítky let... Je nesporným faktemže stroj dokáže reagovat už nyní řádově rychleji než člověk. Je to jen otázka času nic víc, nic míň. Kdo chce hledá způsoby kde ne hledá výmluvy.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Četl jsem dobře co jsi napsal. Potíž s tebou a tobě podobnými je v tom, že vy sami nevíte, co vlastně píšete.

"Chce vs. nechce" - správně, přesně tak, konečně ses trochu přiblížil. Lidé tohle nechtějí, nepotřebují nic takového. Jde o omezování svobod. Tohle vše chce jen banda asociálů "nahoře" pro své pochybné cíle, ti, co si z nějakého důvodu myslí že jsou leadery a že si můžou dovolit vše (vč. masové likvidace populace a podobných zvěrstev). Budou zklamáni, ani oni nemůžou vše.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Motání jablek s hruškama. Lidé rozhodně chtějí rychlejší bezpečnější a plynulejší dopravu. Konstruktéři rozhodně chtějí dosáhnout tohoto výsledku. O nějaké svobodě nemůže být řeči když člověk stojí hodinu v koloně, tam kde by jinak byl za 10 minut. Nehledě na to, že kam automaticky řízené auto má jet určuje zase člověk ne ten stroj. Byl snad bohatý člověk co ho vezl v kočáře kočí před 100 lety méně svobodný než ten kočí??
Stejně tak, snad nikoli záměrné, nepochopení mého textu, kdy na argument o vůli k hledání řešení problému přijde nesmyslné ničím nepodložené tvrzení o vůli potencionálních uživatelů.
A i tady se stačí koukat kolem sebe co lidé chtějí a řeči o svobodě, v době facebooku budou to poslední co člověk objeví...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jistě, ale z tvé strany. Celou dobu nechápeš o čem vlastně píšeš, unikají ti širší souvislosti. Napovím ti ještě odkazem, ale víc už pro tebe udělat nemůžu:
petr-kubac.blog.cz/1810/ortho-management-cargo-management-thanato-management

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.