CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Texaský soud uznal GIF obrázky jako vražednou zbraň

Proč ne ? Kdybych napsal labilovi třeba nepravdivej dopis, kde bych mu vylíčil, jak se jeho milá krutě spustila a on se na základě těchto nepravdivých informací zabil, čekám, že by mě taky zavřeli.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak to je fakt blbě uvedenej příklad, protože jde o úplně něco jiného.

Edit: No to jsem tu reakci poslal fakt šikovně.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Lol, to je jako když někomu pošlu nabitou zbraň a on se zastřelí.

Snad na každém SW i HW produktu je varování před epilepsií, tedy že blikání může způsobit záchvat a epileptik by ho neměl používat. O to víc je překvapující, že pokud epileptit takový SW a HW používá, nepoužívá k němu i software na blokaci blikajích obrázků, gifů a podobně.

Pokud Twitter přehrává animované gify, které mohou způsobyt záchvat, automaticky, pak je část viny i na straně Twitteru.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ne, je to jako kdyz posles postou bombu co vybuchne pri otevreni balicku. A budes se hajit ze to byla mala bomba a ze to mel otevirat v rukavicich a s brylemi a dal od ksichtu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Bomba do ksichtu bude vadit kazdymu. Ale pokud budu napriklad vedet, ze ma nekdo slaby srdce, tezkou fobii z hadu a poslu mu postou uzovku, tak to taky neukecam. "Vite, ja jsem si spletl adresu a vzdyt vubec o nic nejde, je to maly a nejedovaty." Mozna to by to proslo, ale urcite ne pokud svoje umysly verejne popisu. Vcetne dodatku, jak pevne doufam, ze to s prijemcem sekne.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Takže když dostaneš obálku, na které bude napsáno "Doufám, že ti to bouchne do xichtu", tak ji záměrně otevřeš (ekvivalent ke kliknutí na GIF na twitteru pro jeho spuštění), aby ses pak mohl divit, že tam něco opravdu bouchlo?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To bylo napsany "uvnitr obalky" - v tom gifu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Říkáš nesmysly, ten GIF je vidět jako statický obrázek, dokud jej nespustíš. Tedy je vidět i ten nápis.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Novinář - blbec, co si neváží svého života, "Útočník" - už z podstaty vyznavače Trumpety jde o nevzdělaného pablba, Twitter - ten si nechal pěkně nakálet na hlavu, a je dobré vědět, že i takové kraviny předává FBI a Texas - od jiného národa, než od jižanské části USA bych ani nic takového nečekal, tam je dementalita docela vysoká.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Případ tohoto typu, zdá se, není ojedinělý. Ani nemusí jít o blikající GIF. Stačí plakát s pavouky.
http://ceskobudejovicky.denik.cz/z-regionu/ublizil-plakatem-s-pavouky-na...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

mna by len zaujimalo ci to ten novinar nesimuluje podobne ako futbalisti filmuju fauly...
len aby sa pomstil na ten gif

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Docela by mě zajímalo jak by třeba takový člověk večer přešel třeba Time Square. Tam blikají reklamy s intenzitou stovek kilowatů. Projde tam každý večer tisíce lidí - tam se musí svíjet epileptiků ...
Člověk který je takto vážně nemocný, by v první řadě neměl používat počítač a televizi, alespoň ne bez dozoru.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

U klasických CRT 50 Hz prokládaných opravdu je to nebezpečné, přestože dotyčný používá antiepileptika - na EEG u epileptiků se často nachází špička kolem 25 Hz. Jinak EPI není žádná sranda, stačí pár faktorů dohromady, třeba, stres, únava a třeba onen GIF a může to dojít až tak daleko. Já osobně skončil několikrát na neurole, než mi našli odpovídající antiepileptika (a stačil mě "zblbnout" blbě blikající maják u PČR auta nebo cyklista, co mu zběsile blikalo LED čelní světlo). Ale to by bylo na delší vykládání.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.