CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Vyzkoušeli jsme kapesní 3G Wi-Fi modem. Zaujal zajímavou výdrží a jednoduchým ovládáním

Problem je samozrejme v tom, ze zabedneni vyrobci nejsou schopni do tabletu dat 3G, coz je samozrejme maximalne smutne .....
Jinak tohle zarizeni povazuju, taky zvlast kvuli cene, za naprosto neprodejne.
"Zaujal zajímavou výdrží" ... 6 hodin na specializovane zarizeni za tak nekrestanske prachy je vskutku zajimavych:) Ja cekal tak 60, doufam, ze tech 6 je jen preklep.
Navic clovek by tak nejak logicky cekal, ze to pojede pres nejnovejsi bluetooth nez pres wifinu, to mi pripadne jako snad to uplne nejhorsi reseni pro vydrz obou zarizeni.
A cena je astronomicka ...... kdyz si vemu nejakou nejlevnejsi Ashu za 12 kil, ktera umi bluetooth tethering!!!, navic je to plnohodnotny telefon (treba takova Nokia Asha 205 Dual i na dve sim za smesnou cenu, ale zas ma jenom EDGE, ikdyz vetsina republiky si muze o 3G nechat zdat) a i bych si tak od boku strelil, ze to bude mit podstatne vetsi vydrz nez tenhle 3G srac .... pokud chce clovek 3G, tak asha 300, ktera vyjde podle heureky i levnej:)
A jak rikam, tetheruje po bluetooth a ne posranem wifi ....

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

Diky za myslienku pouzit na tethering stary mobil, hladal som nieco podobne do baraku a na chatu, kde hra rolu hlavne prenositelnost, riesenie ala nokia s wifi ma teda vobec nenapadlo.
Kazdopadne na BT (myslim) nepripojis viac nez jeden device, narozdiel od wifi. Zaroven je problem vzdialenost, mat to v chate a ist s mobilom na verandu znamena stratit spojenie, wifi ma podstatne dlhsi dosah.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Dneska má snad mobil každý, tak jaký je problém mít ho v kapse nebo přímo někde u kompu se zapnutým bluetooth tetheringem.

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Až na to, že aby bluetooth protlačilo 3g připojení, tak musí zvednout výkon a tím pádem i spotřebu na úroveň wifi, bluetooth je úspornější jen při použití na typické věci jako handsfree apod. na max. pár metrů

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Napad dobry, neco takoveho bych vyuzil a hledal jsem to. Ale za tu cenu koupim kompletni androidi foun ktery plni stejnou funkci a jeste lze vyuzit jinak. Takze az to bude stat pod 1000kc nove a baterka bude silnejsi nez v mobilu tak to dava smysl.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.