CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Ultrabook Lenovo Yoga 2 Pro obstál v bitevní vřavě, dešti i hlíně [IT Výlet]

"maximálního zvětšení prvků na obrazovce v systému Windows 8.1" ... neverim:) V tom nastaveni je maximalne tusim 500% a to by bylo celkem nepouzitelne, to by jste potrebovali aspon jeste 4x vyssi rozliseni:)

+1
-31
-1
Je komentář přínosný?

Hmm, já jsem nakonec, právě kvůli displeji, sáhnul po Lenovu T540p s IPS panelem 2880 × 1620. Po upgradu a aktualizaci OS na Win 8.1 nemám se zobrazením žádný problém. Myslím, že Win 8.1 to docela dobře řeší.
Nicméně, pláču pokaždé, když se pokusím něco skutečně dělat na vestavěné klávesnici. Takže Lenovo již nikdy více (dokud se neumodří s klávesnicí). Kreténi zahodili u thinkpadů krásné, vychytané a s desktopem skoro totožené rozložení klávesnice a nahradili to nepoužitelnou prasárnou alá levná noname čína (možná napodobenina Apple - nevím jistě). Fakt mám chuť kvůli tom sprostě nadávat :-(
Druha perla je zprasený "wackypad", kterému chybí jakákoliv HW tlačítka a mačká se celá dotyková deska. To vymyslel úplnej @#%%$! Běžně jsem používal TrackPoint + tlačítka a ta tam teď nejsou - idioti, fakt.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Přesně tak - navíc nevěřím, že byl ten ultrabook s tím ultra lesklým displejem ve dne použitelný. Co se týče ThinkPadů, tak jen doufám, že jim zase dorostou mozky...

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.