CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Umělá inteligence od Google s názvem Gemini již překonala Chat GPT-4

- A v čem vyniká ten Cimrman?
- Prej ve všem.
- A kdo to říká?
- On.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Docela se divim ze jeste neni nejaka dezinfo AI, spousta lidi by u toho slintala blahem ve dne v noci

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Myslím si, že každá AI je dostatečně "hodnotová" na to, aby dezinfo nešířila :DD

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nechci být zlý, ale zrovna články od tebe by si trochu péče AI zasloužily.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Ode mě? :( To mě moc mrzí, že se ti nelíbí no.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jestli musíš cenově konkurovat AI, kvalita je v pořádku. Tady jsou jiní čiháci, které už překonala i AI od Google. ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No popravdě, třeba "#5 univerzálních tipů na vánoční dárky pro manželku či přítelkyni", ještě nedávno tady vycházely super recenze na vypalovačky plné technických faktů a najednou takovýhle překvapení.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jasně, já to chápu. Ale tak záleží, co myslíš tím nedávnem :D S největší pravděpodobností by o tom už někdo recenzi napsal, kdyby to někdo jiný poptával. A k tomu všemu recenze by měly být častější na Diitku. Já na cdr píšu hlavně fresh news, už nepíšu články, jako jsem psal na začátku, ty o podvodech, kterými jsem se přímo zabýval, protože se to čtenářům nelíbilo a internetoví trollové to rádi kanibalizovali. Hrozně rád bych uspokojil všechny, ale už před lety jsem tu realitu, že to zkrátka není možné, pobral :D Dále jsou tu určité věci, o kterých člověk musí čas od času psát, aby se udržovala seomatika na nějaké obstojné úrovni, není možné psát o tom, co nikdo číst nebude nebo jen nanometrický zlomek lidí. Některé věci, které bych třeba chtěl napsat neprojdou - protože by třeba nebyly příliš čtené. Samozřejmě občas udělám nějaký ten přešlap, že třeba napíšu o něčem, co si nepřečte téměř nikdo, to se nedá predikovat se 100% jistotou, ale tak některé články se mi docela povedou a snažím se v nich i naznačit své sympatie s danou problematikou - ale nemůžu úplně, protože bych byl zase příliš zaujatý a když bych zase svůj názor nenaznačoval vůbec, byl bych horší a tupější než AI... přesně takhle by mi to čtenáři otloukávali o nos :D Proto je lepší vyhledat nějaký středobod, kterého se držet a ty články udržovat na nějaké konkrétní stabilní úrovni. Jo někdy v mikrospánku se mi stalo, že tam omylem napíšu třeba blbost, nebo přeskočím řádek. Ale co na tom sejde, když ti kritici budou tak jako tak různorodí a budou chtít popichovat za každou cenu. Mně osobně kritika nevadí, a dále silně nenávidím cenzuru, která se děje v současné době, ale samozřejmě když mě v jakékoliv diskuzi začne někdo z něčeho křivě obviňovat, čeho jsem se vůbec nedopustil, aby mě pošpinil, nebo mi dokonce vyhrožuje, tak to já si nikdy nenechávám líbit. Ale jsem rád, že mi své výhrady někdo umí říct někdo i normálně bez arogantní mluvy, špinění a provokování. Vážím si toho opravdu a chápu co ti přesně vadí :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zatím se ukázalo leda to, že video o Gemini byl jen podvod Googlu a že ta AI nic takového neumí. Naopak se zdá, že je spíš pozadu.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.