CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Umělá inteligence vyvinula nové antibiotikum. Způsobí AI revoluci v medicíně?

Odkdy má antibiotikum resistenci vůči bakteriím? To je postavené na hlavu...

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Patrně ten článek taky překládala umělá inteligence ale Hal 9000 uvnitř teda nebyl. A protože autor evidentně mnoho znalostí z této problematiky taky nepobral a neobtěžoval se patrně si cokoliv nastudovat, projevuje se tu nebezpečně nízká vytrénovanost AI na odborné termíny a logiku věci. Měli byste jí přidat pár milionů cvičných cyklů a možná druhé GPU, z ušetřeného platu za vyhozeného "autora článků" se to jistě vyplatí...

Možná v originálu bylo zmíněno něco jako že daná sloučenina odolávala enzymovým komplexům bakterií, které takhle dovedou dost dnešních antibiotik rozštěpit nebo jim "zalepit" funkční skupiny takže přestanou účinkovat. Ale proč se rozepisovat složitě když autokorektura našla automaticky nejvhodnější synonymum a červené podbarvení zmizelo takže problém vyřešen:-D.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Ono se hlavně dmes za umělou inteliginci označuje kde co. přitom to s inteligencí/inteligentním chováním/myšlením nemá nic společného.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

A jako obrázek k tomu blábolu dáte virus.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Docela by mne potěšilo kdyby nějaká umělá inteligence vyřešila problém smrti, života a vůbec. Aktuálně mám plány tak do 150ti let a rád bych to rozšířil na 100.000 let.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

42

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

aj Skynet tieto problemy takmer vyriesil, ale ziadnej vdaky sa chudak nedockal

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.