CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Umělé inteligence by se měli více bát vysokoškoláci, řemesla snadno nenahradí

ano, som si velmi isty ze niekto kto ma titul z lesbickych tancov je lahko nahraditelny (jednoduchym) algoritmom.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

AI nahradí všechny nepotřebný a hlavně ty co se akorát přiživují na tom že mají papír kde je napsáno maturita... Každopádně všichni co se boji AI jsou akorát technofobové a je to to samé jako s internetem... Já osobně bych AI nacpal úplně všude aby to lidi donutilo s ní pracovat... Až bude AI na úrovni vysoké inteligence a samotného rozhodování o svých činech a myšlenkách tak lidé stejnak vyhinou jelikož z toho co vidím na internetu a všude okolo sebe kam jdu tak je každý 3. Homosexuál a ženský mají zájem jen o prachatý takže bude radši sama než aby byla s normálním chlapem... Chlap bude radši sám jelikož ženský jsou tak namyšlený že si myslí že si chlapa vybírají oni přitom to je už dávno naopak... AI pomůže akorát k tomu že ženský se začnou utlačovat a nebude o ně prakticky žádný zájem až na vyjímky a chlapy se budou starat o svoje AI přítelkyně která udělá vše co jí řekne a nikdy ji nebude špatně nebo bolet hlava... Ohledně homosexuálů tak to jsou jediný případy kdy vždy půjde o reálný vztah dvou lidí protože heterosexuál jakožto muž bude s AI a my samy se vyhubíme... Co by se mělo řešit tak je léčba homosexuality nebo globální zákaz vztahu dvou a více lidí stejného pohlaví a ženskejm by mělo dojít že čím víc sexuálních partnerů měli tím menší o ně je zájem... Až se tohle vyřeší tak se může těšit to že nám AI sebere práci ale pochybuji že se toho dožijeme s tímhle postupem kdy je tak 20% populace homosexuálů a z heterosexuálů jich snad 60% nechce ženskou jelikož se jim nelíbí jejich přístup... Počítám že pokud se homosexualita nezačne brát jako nemoc tak do 20 let klesne populace na tolik že bude nutnost mít AI která nás nahradí...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Máš děti? Podle mě asi ne protože jinak by jsi to formuloval jinak. Vyhynutí nehrozí, pokles populace ano. V určité fazi věku chce muž i žena potomka, krev která bude jejich život pokračovat dál. Nějaky jejich otisk do budoucnosti. Samozřejmě na výchovu ci lásku už druhého nepotřebují, potomka ano.
Pokud AI dojde do fáze vlastního uvědomění, člověk stejně nevyhyne, budeme pro ně živoucí a chráněná forma života jako jsou dodnes některé živočišné druhý pro nás.
Robotizace s vlastní AI a kolonizace vesmíru jsou nevyhnutelné faktory. Nám to ale může být jedno, ty ani já tu v roce >2200 už nebudem ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Moc z toho strach nemám. Ze začátku jsem taky věřil že stroje nahradí lidi a ty nebudou mít co žrát. Jenže podívejte se na automotive. Ohromná automatizace a přesto mají nedostatek lidí. Berou je z jiných oborů. Zemědělství, to by bez automatizace úplně padlo a lidi pochcipali hlady . Dřív 10 ha obdelavalo třeba 5 lidi, od úsvitu do setmění. Kde by to hospodář dnes vzal, když lidi nejsou (jsou hlavně v automotive) a má třeba 500 ha. Automatizace zažívá boom, populace u nás roste a přesto nejsou lidi. Jsou totiž třeba v Německu, přestože tam mají větší populaci a větší automatizace nes v tom českém skanzenu. Člověk by čekal že díky automatizaci bude brzo v důchodu... A ono furt nic, ještě se hranice posouvá.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.