CDR.cz - Vybráno z IT

Nový Assassin's Creed se bude odehrávat ve Francii. Odhalen první trailer

Aktualizováno (19:47) - Před dvěma dny se na veřejnost nečekaně dostaly obrázky z nového Assassin's Creed: Unity. Vývojářům tak nezbylo nic jiného, než hru oficiálně oznámit. To se stalo prostřednictvím prvního videa ze hry.

Ubisoft dnes oficiálně potvrdil dřívější spekulace vycházející z uniklých screenshotů z nově připravovaného dílu historické ságy Assassin's Creed. Skutečně ponese podtitul Unity a svým zasazením se vrátí do období Velké francouzské revoluce, které bude svědkem. Společně s tím vývojáři uveřejnili první trailer ze hry. Ten se mimo jiné do jisté míry svým způsobem podobá tomu z úplně prvního dílu Assassin's Creed, nemyslíte? Ovšem provazy v něm střídá gilotina. 

Původní zpráva (19.3., 19:43)

Server Kotaku dnes ve večerních hodinách zveřejnil uniklé screenshoty z rozpracované verze jednoho ze dvou nadcházejících letošních titulů ze série Assassin’s Creed s podtitulem Unity (ačkoliv se může jednat pouze o pracovní název). Vive la révolution! 

Snímky ze hry získal magazín Kotaku od zdroje, který si přál zůstat v anonymitě. Veškeré informace sesbíral server z internetových diskusí a jejich vlastních konverzací s vývojáři. Na obrázcích můžete zpozorovat Paříž, katedrálu Notre Dame, řeku Seinu a další místní památky. Jedná se však stále o screenshoty z rozpracovaného projektu, a nelze tedy považovat vyobrazenou technickou stránku hry za finální. 

Assassin’s Creed: Unity se prý dočkáme letos na podzim na konzolích Xbox One a PlayStation 4. Tím nám však tato série letos nezamává naposledy, údajně se letos můžeme těšit také na druhý titul. Ten by mohl nést název Comet a vyjít na Xbox 360 a PlayStation 3. Verze pro PC bychom se měli pravděpodobně dočkat u jedné či obou her. 

O Assassin's Creed: Comet se dosud nevyrojily, vyjma jména, žádné potvrzené informace. Vzduchem však kolují zvěsti o viktoriánské Anglii, v níž bychom se vžili do role Samuela Feye, podnikatele, který odolal korupci a bojuje za práva lidu. O Unity lze dle zdroje Kotaku říci, že se zúčastníme francouzské revoluce v kůži asasína jménem Arno. Koncem února jsme na webu rozebrali teorie o tom, kde by se mohl nový Assassin's Creed odehrávat, Velká francouzská revoluce byla jedním z možných témat.

Galerie ke článku

Diskuse ke článku Nový Assassin's Creed se bude odehrávat ve Francii. Odhalen první trailer

Žádné komentáře.