CDR.cz - Vybráno z IT

Unikly první záběry z Mass Effect: Andromeda [VIDEO]

Mass Effect Andromeda 3
Den 1. dubna je jako stvořený pro uniklé záběry a informace. Jedněm takovým se podařilo vyplavat na povrch, aby odkryly doposud zahalený háv čtvrtého Mass Effectu. Sotva minutová stopáž toho sice moc neukáže, ale alespoň lehce vyplní holou informační pustinu.

Bioware byl doposud se svým pokračováním někdejší trilogie Mass Effect velmi stručný. Předloni i vloni se sice ukázala společnost se hrou na E3, ale jednalo se o pouhá povídání střídaná artworky. Později přibyl i trailer, který ovšem také moc neprozradil.

Vyjma těchto dvou videí bylo v rámci Andromedy pusto a prázdno s občasnými přeháňky, respektive sliby a řečmi, že se na titulu pracuje. S trochou štěstí se jej snad dočkáme v nějaké reprezentativní formě za dva měsíce, na letošní E3. Uniklé záběry z nedávného apríla totiž také nevyzařují nějakými důležitějšími poznatky, které by o hře něco vypověděly.

Video můžeme rozdělit na dvě části – kinematografickou a herní. Cutscény zaznamenaly podstatně lepší motion capture. Ozvučení, dabing a efekty nelze posoudit, jelikož celé video vyplňuje nesouvisející hudební podkres. Grafickou stránku také není možné z důvodu nízkého rozlišení odhadnout, ale na první pohled se nejedná o velký posun od třetího dílu.

Chvalně/nechvalně známému uživateli shinobi602 ze serveru NeoGAF, který v minulosti už několikrát vynesl informace ze zákulisí, se podařilo zjistit, že se jedná o ukázku buildu z roku 2014, takže je nutné brát grafickou stránku s rezervou. Další podstatnou informací je, že by se měl čtvrtý díl vrátit ke kořenům prvního dílu (což může ve slovníku autorů znamenat všelicos; doufejme tedy, že je řeč o RPG systému, který byl s pozdějšími díly upozaděn).

Electronic Arts aktivně stahují video z veškerých zdrojů, omluvte tedy případnou nefunkčnost odkazu.

Mass Effect: Andromeda by měl vyjít v prvním čtvrtletí roku 2017 pro PC, PS4 a Xbox One.  

Diskuse ke článku Unikly první záběry z Mass Effect: Andromeda [VIDEO]

Čtvrtek, 7 Duben 2016 - 13:21 | Psycho Mantis | a nebyl to nakonec přece jenom Apríl?
Pondělí, 4 Duben 2016 - 17:44 | Psycho Mantis | tak Andromeda má být nová galaxie a na videu...

Zobrazit diskusi