CDR.cz - Vybráno z IT

V české hře Brány Skeldalu 3 budete v soubojích využívat soundtrack [VIDEO]

Brany Skeldalu 3 Uvodni
Nové ukázky ze hry Brány Skeldalu 3: Sedm mágů představují nový koncept tzv. hudební magie. Pomocí nástrojů si budete hrát se svým vlastním soundtrackem, který bude partě přinášet různé výhody.

Vývojáři z Napoleon Games včera vydali nové video, ve kterém s vlastním komentářem představují unikátní herní mechaniku - hudební magii. Při procházení dungeonem budete nacházet hudební nástroje, kterými budete moci vybavit členy své party.

Svým "hudebníkům" poté budete moci v soubojích dávat povely k hraní, čímž vaše parta získá různé výhody (zejména v atributech). Každý z hudebních nástrojů má své vlastní noty, snad tedy bude jejich výběr dostatečně široký, aby si každý hráč mohl utvořit svůj jedinečný hudební doprovod.

Video je provázeno komentářem Jindřicha Rohlíka. Ačkoliv jsou záběry stále brané z alpha verze hry, už teď je vidět pokrok v porovnání s předešlými ukázkami. Pokud vám z hlediska grafické stránky bohatě stačil Legend of Grimrock, v Branách Skeldalu 3 se můžete dočkat podobného vizuálního zážitku.

Brany Skeldalu 3 2Brany Skeldalu 3 4Brany Skeldalu 3 3

V ukázce se představí i několik dalších mechanik, z nichž je třeba vypíchnout rozdělování party. Vaše skupinka se, narozdíl od jiných dungeonovek, nebude pohybovat jako jeden velký celek, ale budete je moci rozdělit na několik menších skupinek. Kupříkladu hudebníky ponechat ve vedlejší místnosti (ovšem ne příliš daleko, neboť účinek hudby se se vzdáleností snižuje), či umírající členy odsunout mimo bitvu.

Brány Skeldalu 3: Sedm mágů se připravuje pro systémy iOS a Android. Datum vydání je stále v nedohlednu.

Diskuse ke článku V české hře Brány Skeldalu 3 budete v soubojích využívat soundtrack [VIDEO]

Pondělí, 5 Říjen 2015 - 21:11 | Vaclav Chaloupka | @Zyklon: díííky moc za připomenutí! Arkania to...
Pondělí, 31 Srpen 2015 - 08:52 | Swordfish | Brány Skeldalu jsem nikdy nevlastnil, poprvý jsou...
Pátek, 28 Srpen 2015 - 17:10 | Zyklon | Podle popisu spíš tipuju na Realms of Arkania:...
Čtvrtek, 27 Srpen 2015 - 20:30 | Vaclav Chaloupka | Malý dotaz na pamětníky/dinosaury, nebo na...

Zobrazit diskusi