CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k V USA jsou hitem luxusní protiatomové bunkry. Vznikají na místech jaderných sil

Hm fajn ze kto chce a ma prostriedky tak si moze zaplatit taky bunker. Akurat potrebuje stale byvat niekde blizko bunkra aby sa do neho v pripade katastrofy stihol rychlo dostat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A elektřinu tomu těch 15 let bude dodávat co, to mají dole i malý atomový reaktor nebo zásobník na milion litrů nafty?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nad bunkrem mají vlastní větrnou elektrárnu (pole s větrnými turbínami, nejspíš se tomu říká větrná farma), dále podle videa tam mají záložní baterie a diesel agregát/y.

Udržet život v bunkru dokážou přibližně 5 let, ne 15. Předpokládám, že poslední rok tam budou žít o sucharech a s naběračkou vody denně :-). Přinejhorším si tam můžou svítit svíčkama nebo olejovýma lampama, kdyby všechno vypadlo. Ono si něco člověk naplánuje, ale realita může vypadat ke konci všelijak.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ja vam nevim, ale nenapadlo nekoho, ze treba Rusove maji na tato byvala sila zamerene svoje atomove hlavice? myslite ze aktualizuji svoje data jenom proto, ze americane reknou, ze uz ho nepouzivaji? ja vam nevim, spis bych to postavil nekde, kde puvodni misto nemelo strategicky vojensky charakter

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Označíš své jaderné silo jako mírové :-D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ponorkovou nemoc by samozřejmě nepřežili.
- Pokud jste viděli film "Vlastníci", tak je jasné, že tohle si musí koupit jen jeden člověk(rodina) celé pro sebe. Víc lidí se nedomluví.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.