CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k V USA se opět rozjíždí snaha zakázat prodej násilných videoher, jako je GTA

Takže město s komunistkou v čele, co by ráda zrušila policii (a myslím, že to i na nějaký čas zkusila), s tím nemá co dělat? Dokud budou menšiny krást a policisté klečet, tak se tam auta krást budou ...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Holt nový rok - nový důvod, proč za problémové menšiny může někdo jiný. :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Sú to asi odborníci keď to verejne tvrdia. Ale aj tak len pre seba si hovorím, nemôže to byť aj tým že strelné zbrane sa v USA dajú kúpiť v každom hypermarkete ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tohle nepochopim. Uz kdyz se ruzny nasilny hry zacinaly sirit ve velkym, prislo mi jako pitomost, proc by to melo nekoho vyznamne ovlivnovat. Kazdej normalni clovek prece prirozene chape rozdil mezi hrou a realitou. Ale budiz, bylo to novy a neprozkoumany. Ale vytahovat stejnej nesmysl o ctvrt stoleti pozdeji, kdy kazdej den neco takovyho hrajou miliony lidi po celym svete a nic strasnyho to zjevne nezpusobuje? Jiste, vzdycky se muze najit jedinec, kterej rozdil mezi hrou a realitou nechape. Ale prece nelze neco zakazovat jen proto, ze jeden z milionu uzivatelu je magor.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ale lze….I nase zakony jsou toho plne.
Nebo je to tak, ze kdo si obcas da ja nevim, nejakou tabletu extaze, tak kvuli tomu zacne pachat nejake zlociny? Mno….nemyslim si. Atd atd atd
Takze muzou, a BEZNE se to deje. Akorat dokud se to tyka "nekoho jineho, nez me", tak se nad tim lide obvykle moc nepohorsuji.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Extatické stavy to je to co není většině dopřáváno .....to by tak hrálo aby měl sluníčkový den každý

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Realitu chápeš ty ,protože už umíš rozlišovat mezi fialovou krávou a normální stračenou ....Dětem připadá fialová kráva naprosto normální ....A to je to , proč dává věkový rating minimálně u honestifikace násilí svůj smysl.
Samozřejmě jsem poslední kdo by trval na striktním dodržování , protože sami jsme byli v něčem dál než naši vrstevníci a plošný zákaz nelze praktikovat na různou socioekonomickou třídu kdekoli . Ale jak říkám dokud nepoznáš realitu , neuč se létat mimo ....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já použiju citát ministra obrany USA po druhé světové válce, po zformování východního bloku:
"Východní blok se nám vojenskou silou nepodaří rozbít. Rozbijeme jej špatnou morálkou, kterou budeme prezentovat v médiích, v kultuře, ve filmech."

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nelegalní zboží chutná nejvíc ;) Jen ať to zkusí a danit nebude rázem celé průmyslové odvětví....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jojo, ale to že v jedné chvíli prakticky povolili legální prodej heroinu v lékárnách (OxyContin) nevadí, o tom se nemluví. Vůbec to nesouvisí s tou dnešní kriminalitou (hlavně menšin) a bezdomovectvím.
Pokrytci mizerní...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.