CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Jak zní a vzniká Dolby Atmos? Navštívili jsme kino s nejmodernějším ozvučením!

Doufám, že se někdy dožiji toho, že uvidím Hobita v HFR 3D ve 4k, s Dolby ATMOS zvukem v anglickém originále s českými titulky. Ale jak znám naše kina, tak si asi budu muset počkat, až takové technologie dorazí ke mě do obýváku.

+1
+19
-1
Je komentář přínosný?

Pokud musis cist titulky, ktere navic zavazaji v 3D obraze, tak to zadny pozitek nebude

+1
-24
-1
Je komentář přínosný?

Nevidím v tom žádný problém, viděl jsem ve 3D řadu filmů s titulky, včetně obou dílů Hobita v IMAXu a je to v pohodě. Navíc anglicky jakž takž rozumím.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Mit v obyvaku technologii vyzadujici osobni navstevu certifikovaneho zvukare pro spravne nastaveni reproduktoru? To si asi odpustim.

+1
-27
-1
Je komentář přínosný?

To je jen otázka času, než se to dostatečně zmenší a instalace zautomatizuje. Stejně jako když máš dnes nějaký slušný AV receiver a surround repro, dáš sondu na místa, kde budou sedět lidi, receiver si to opingá a nastaví optimální poslech na těch místech.

+1
+17
-1
Je komentář přínosný?

No to se distributoři a nakonec i kina můžou divit, že lidi nechodí, když za lepší chtějí ještě příplatek. Standard je 2K a Dolby Digital? No to zrovna letím do kina :D
Jinak Hobita jsem v Premiere v HFR 3D a Atmosu viděl (jedničku v HFR u konkurence) a uznávám, Atmos jsem si mohl klidně odpustit. Poučení pro příště.
Ale každopádně odmítám na něj chodit jinak, než v HFR. Ať si většina staromilců mínusuje jak chce, neustále rozmazaný znouzectnostný "film look" mi teda nechybí. HFR je paráda. Jiný level. Okno do jiné reality. Btw, inzerováno to tak nebylo, ale přišlo mi to pěkně ostrý, bylo to jen tím vyšším framerate, nebo to bylo i 4K?

+1
+22
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.