CDR.cz - Vybráno z IT

Vychází nový SUPERHOT, majitelé původního dílu jej dostanou zdarma

Tvůrci slibují, že pokud jste si někdy předtím zakoupili původní SUPERHOT před 16. červencem, dostanete nový zcela zdarma.

Pokračování původního SUPERHOT s podtitulem MIND CONTROL DELETE vychází k dnešnímu dni, respektive v 18:00 našeho času. Radostnou zprávou to je pro fanoušky série hned dvakrát. Každý hráč, který si stihl zakoupit původní díl před 16. červencem, dostane pokračování zcela zdarma (Steam, Playstation, Xbox, Epic Store, Origin nebo GOG. Slovy zakoupit však tvůrci skutečně myslí zakoupení, tedy se akce nebude vztahovat na hráče, kteří se k titulu dostali bezplatně. 

V roce 2013 vyšla demoverze této logické střílečky, která obsahovala tři úrovně a lze si ji stále zahrát v prohlížeči. Unikátní spojení dvou žánrů okamžitě zaujalo a získalo si své příznivce, což zavdalo vzniknout plné verzi SUPERHOT, SUPERHOT pro VR a právě nadcházejícímu SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE. Hra je specifická minimalistickými kontrastními scénami a hlavně plynutím času, kdy se čas pohybuje, pokud se pohybuje hráč, a téměř stojí, když se hráč naopak nehýbe.

V novém dílu tvůrci slibují více předmětů, více interaktivity, více příběhu. Prozatím vychází na PC, Xbox One, PS4, i když tvůrci slibují port na další platformy.  V tuto chvíli si můžete původní SUPERHOT zakoupit s 60% slevou přímo z oficiálních stránek hry. 

Zdroje: 

Jiří "Sirik" Vlach

Redaktor CDR/DIIT. Když nepíšu sem, natáčím na Youtube kanál, zmíněn níže a když ani tam nejsem, tak buď prokrastinuju, nebo se o někoho starám. ;)

Mafia pod lupou TV | Youtube

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Vychází nový SUPERHOT, majitelé původního dílu jej dostanou zdarma

Pátek, 17 Červenec 2020 - 15:35 | Sirik | Her, které jsou opravdu super na VR je sice více...
Čtvrtek, 16 Červenec 2020 - 22:17 | junk mail | Superhot udělal pro VR helmy to, co Avatar pro...

Zobrazit diskusi