CDR.cz - Vybráno z IT

Výkonný herní počítač někdy nestačí. Product Pack vám zařídí téměř domácí hernu

PR článek
Koupí herního počítače to nekončí. Abyste si pořádně zapařili, potřebujete toho trochu víc. A my víme, co se k našim počítačům hodí. Výhru ve Fortnite vám sice nezajistíme, zato vás dokážeme vybavit tak, aby se vám hrálo co nejlépe.

Samozřejmě si můžete všechno dokoupit po dílech zvlášť a sami. Jenže výběr je obrovský, u herních komponent obzvláště, a ne všechna zařízení k sobě pasují. Ať už funkčně nebo designem. Od toho jsme tu my a naše Product Packy.

V HPmarketu jsme také hráči, byť možná trošku starší. Díky dlouholetým zkušenostem jsme k vybraným herním počítačům zvolili to nejlepší příslušenství a zabalili je do jednoho balíčku na míru. Pokud je vhodných variant více, dáme vám vždy na výběr, ale nebudeme vás zatěžovat desítkami modelů.

Protože z multiplayeru se jen tak neodchází, snad každý hráč využije pořádné křeslo. Herní sluchátka vás vtáhnou do děje a nesmí z nich bolet uši. A ať máte jakkoliv pohodlný notebook, s herní myší a mechanickou klávesnicí to bude vždy o něco lepší.

Jen si to představte. S novým notebookem vám přijde domů vymazlená sada herních periferií. Hra může začít.

Jaké jsou výhody Product Packu?

  • Jednoduchý výběr
  • Námi ověřené a vyladěné herní sestavy
  • Výhodnější cena na kompletní set

Co je herní Product Pack?

Kompletní počítačové herní vybavení bez starostí a za výhodnějších podmínek. K samotnému notebooku dostanete příslušenství, které nabízíme i samostatně – ale víme, že se k danému počítači perfektně hodí a zřejmě jej budete i tak potřebovat. Vše, co prodáváme, také sami používáme.

Proč právě tohle příslušenství?

Vybrané produkty jsme otestovali a ručíme za to, že jsou vzájemně kompatibilní. U některých součástí vám dáme na výběr, u jiných je nabídka pevná. U všeho vám také vysvětlíme, proč právě tento batoh, tahle klávesnice…

Kdo Product Packy sestavuje?

My, produktoví specialisté z HPmarketu. Máme letité zkušenosti s produkty a jejich výběrem z pohledu zákazníka. Sami jsme vášniví hráči, a tak víme, co každý hráč potřebuje. Snažíme se vám výběr zjednodušit.

Rychlejší, levnější

Nejen že si takto koupíte celé vybavení na pár klepnutí jako jeden produkt, ještě bude ve výsledku o něco levnější, než kdybyste jej kupovali zvlášť. Čím větší je balíček, tím větší je i sleva. Při koupi celého herního koutku tedy budete příjemně překvapeni. A hlavně k sobě bude vše ladit a pasovat.

Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte se na nás obrátit, rádi Vám pomůžeme. Zavolejte nebo nám napište e-mail.

www.HPmarket.cz