CDR.cz - Vybráno z IT

Vysmějte se ztrátě dat do očí. Zautomatizujte své zálohování jedním kliknutím

PR článek
Poslední březnový den značí Světový den zálohování. Oslavte ho tím, že si pořídíte pravého mistra. Zbavte se tak starostí a obav ze ztráty vašich nejcennějších dat a předcházejte případným virovým útokům.

Když se vám stane, že omylem vymažete své oblíbené soubory nebo když váš operační systém či hardware z nějakého důvodu vypoví službu, je to vždy špatná zpráva, i když se v mnoha případech dá pomocí různých aplikací nějaká data získat zpět. Nejjistější způsob však je těmto zbytečným ztrátám a starostem předcházet.

Stačí si totiž vytvářet pravidelné zálohy všeho, co považujeme za důležité. A proč si na zálohování nepozvat zrovna toho nejlepšího mistra ve svém oboru – EaseUS Todo Backup. Kdo by si chtěl ale každý týden pamatovat, že musí přijít a kliknout na zálohování dat. Naštěstí EaseUS dokáže sestavit zálohový plán, takže se skutečně nemusíte o nic starat a naopak být v klidu, protože celý váš systém a všechna data jsou v bezpečí zálohovány na vámi vybraném místě.

V tomto jednoduchém a velice přehledném programu si můžete vybrat hned několik variant:

  • Záloha celého systému a všech souborů – tato volba umožňuje vytvořit plán záloh pro maximální pohodlí a bezpečnost svých uživatelů. Ne každý chce zálohovat hned celý systém spolu se všemi daty, někomu zkrátka postačí zálohovat pouze ty nejdůležitější dokumenty. Proto je zde i možnost vybrat jen konkrétní soubory či složky, které mají být zálohovány. Můžete tak mít třeba pracovní složku, která bude neustále synchronizována na váš cloudový účet, a záloha tak bude tzv. up-to-date.
  • Klonování hard disku – EaseUS Todo Backup vám nepomůže jen se zálohováním systému a dat, ale také s klonováním a přesunem všeho, co se nachází na starém pomalém hard disku na váš nový a rychlý bez nutnosti vše pracně a dlouze přenistalovávat.
  • Kompletní obnova systému – v případě, že vás postihne nehoda a odejde hard disk, poškodí se operační systém či se objeví zákeřný virus a případná oprava by zabrala mnoho času a peněz, přijde na scénu EaseUS Todo Backup, ve kterém si každý uživatel jednoduše obnoví svůj operační systém včetně svých uživatelských nastavení.

Díky EaseUS Todo Backup se tedy nemusíte již obávat žádných útoků, malwaru, ransomwaru či jakéhokoliv jiného nebezpečného viru. Výhodou také je, že tato aplikace nevyžaduje, abyste si pořizovali drahé externí disky, kam byste si odlili zálohu svých cenných souborů. Podporuje totiž i cloudové zálohování na Google Drive, OneDrive či Dropbox. 

"Před pár dny jsem přišel o veškerá data kvůli náhlé rozbitému HDD. Na zálohování jsem si samozřejmě čas nikdy nenašel, proto jsem programu EaseUS Todo Backup vděčný, že se o vše postaralo v pozadí automaticky, a já tak nepřišel o podklady pro svůj business. Přišel bych tím o řadu důležitých klientu," napsal Henry v jedné recenzi. 

EaseUS Todo Backup ochrání vaše data napříč operačními systémy. Setkáme se zde s podporou OS Windows, Mac, iOS a Androidu. Pokud upřednostňujete klidný klidný spánek s vědomím, že vaše data jsou v bezpečí, svěřte se do rukou odborníků.