CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Huawei Ascend P6 jako extrémně tenký „iPhone“ pro masy: Je libo 4,7" displej a dva kvalitní fotoaparáty v kovovém těle?

Český zákazník má pak ještě tu vlastnost, že velmi rád sahá po co nejnižší ceně....
Myslim ze na slovensku je to podobne len by som dodal
ze aj po kvalite co Samsung postrada ako cenu tak aj kvalitu.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Kovový kryt no nevim nevim to vám jednou upadne a hned mate ruplej display viz. crash test notebooku. A co na ten kovový kryt GPS ? kdyz date na s3 nebo na S4 kovový kryt tak se u GPS rapidne zhorsi citlivost. Jestli by nebylo lepsi nez tenhle cinskej Huawei priplatit si 1500Kc a koupit si S3 s 32 nebo 64GB pameti z nemeckeho shopu nebo usetrit 2000Kc a koupit si cinana treba THL W8+ (QuadCore, FHD1920 x 1080, 16GB, DualSim) nebo za stejnou cenu: ZOPO ZP990 DualSim 6.0" IPS Screen MTK6589T 4-Core Android 4.2 3G Phone+ GPS+ 13MP CAM (2GB RAM+ 32GB ROM). Ja nevim ja tem Huaweium moc neverim. Je sice celkem za dobrou cenu, ale ma ty svy telefony furt necim degradovany. U tohodle napr. mala pamet. 8GB je celkem dost malo pro uzivatele zbude volny tak 4Gb. Coz z meho hlediska je celkem malo. Po zkusenostech s 32Gb microSD UHC-I kartou od Sandisku co se mi jednou za cas vzdy vte nejnevhodnejsi dobe sama od sebe odpojila na velkou vnitrni pamet v mobilu nedam dopustit.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Stačí si přečíst nějakou detailní recenzi. S GPS problémy tento mobil nemá. Výrobce jistě není tak pitomý, aby dal anténu pod kov... Proto má ten mobil plastovou "bradu", tam jsou antény. Srovnávat to přiložením kovového krytu k plastovému Samsungu je poněkud mimo ;-)
Mám "tenhle čínskej Huawei" (jiný model) a nemám k němu - za ty peníze co stál - příliš výhrady. Myslím že ostatní vyhlášené značky mají také problémy - ale za víc peněz. Například kamarádovi u S4 odešlo sluchátko a to velmi brzy.

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Zase jeden co nemá Huawei a kritizuje. Měl jsme Huawei X5 přes dva roky a za celé dva roky jsem s ním neměl jediný problém. Teď jej má dcera a stále funguje. Samsung Galaxy dokázala odrovnat za půl roku.
Spíš mě tu zaujal jiný moment - problém s odpojováním SD karty. Děje se mi (občas) na PhonePadu i na May-a V2 , a známým se to také občas stane. Spíš bych tipoval na problém s Androidem a jeho úspornými režimi. Uvítám jakoukoli smysluplnou informaci k tomuto tématu.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.