CDR.cz - Vybráno z IT

WhatsApp pracuje na funkci, která dokáže mazat chaty napříč zařízeními

WhatsApp stále bojuje o zachránění své pošpiněné reputace kvůli novým zásadám ochrany soukromí a pustil se do vývoje další funkce, která vylepší zážitek z jeho používání na několika zařízeních - synchronizované mazání chatu.

WhatsApp letos v létě konečně zavedl podporu synchronizace napříč zařízeními, což usnadňuje odesílání zpráv přátelům a rodině, i když zrovna nemáte telefon poblíž. Jedná se o velké zlepšení ve srovnáními s předchozími iteracemi aplikace, kdy nyní můžete posílat zprávy až ze čtyř zařízení - přestože jste stále limitováni na používání pouze jednoho telefonu. I některé bugy je stále třeba opravit, včetně synchronizovaného mazání konverzací napříč platformami. WhatsApp však v současné době pracuje na opravě, která se snad co nejdříve dostane do oficiální verze aplikace.

 zdroj

Jak je patrné z té nejnovější verze WhatsApp beta, možnost odstraňování chatu z více zařízení zároveň se oficiálně vyvíjí. Jakmile bude funkce aktivní, aplikace automaticky odstraní mazané konverzace na všech spárovaných zařízeních - pakliže ovšem budete všude používat aktualizovaný software. 
 
Není to však bohužel jediná funkce, která v současnosti chybí při využívání aplikace napříč zařízeními - připnuté chaty, označené zprávy hvězdičkou a starší historie vyhledávání se dosud nesynchronizuje. Snad se tedy vývojáři pustí i do této problematiky. 

Diskuse ke článku WhatsApp pracuje na funkci, která dokáže mazat chaty napříč zařízeními

Žádné komentáře.