CDR.cz - Vybráno z IT

Tři konzole v jedné: Tvorba šasi a zkouška hraní, vyhrajte Ultimate gaming system! (díl 3.)

ultimate_combo_final
A je to tady, poslední díl seriálu o přestavbě herních konzolí do jednoho šasi dorazil. Dnes uvidíte, jak probíhá tvorba nového společného krytu, zda bude i po úpravách vše fungovat, a nakonec můžete zkusit herní systém vyhrát.

Ben Heck, známý americký kutil, v minulých dílech svého seriálu začal pracovat na herní konzoli, která by uvnitř spojila nejoblíbenější trojici na trhu. Dobře tedy tušíte, že volba padla na PlayStation 3, Xbox 360 a také Wii U. Úkol to nebyl lehký, ale ostřílený kutil vypadal, že mu to problémy nedělá.

První a druhý díl přestavby:

ps3_ben_heck

V prvním dílu jsme mohli vidět poměrně detailní demontáž šasi jednotlivých konzolí, která může posloužit jako detailní instruktážní video. V druhém již nechyběla trocha toho pájení a měření, přičemž bylo cílem ukázat, jak si správně upravit indikační diody a ovládací prvky. Dnešní video ukáže tvorbu šasi, při niž Ben sáhl po dřevěných dílech vyřezaných laserem (dobře prý poslouží i vykružovačka) a také hotový výsledek, na který natěšeně čekáme.

Jak můžete vidět, nakonec vše dopadlo dobře, konzole fungují a Benovo snažení bylo úspěšné. Dřevěný box má něco do sebe, avšak nás by přinejmenším zajímalo, jak to bude ve stísněném prostoru s chlazením.

Soutěž - vyhrajte Ultimate Gaming Combo System

Herní systém půjde do světa formou soutěže a zúčastnit se můžeme i my v ČR. Stačí splnit následující kroky:

  1. Zaregistrovat se na stránkách komunity Element14
  2. Potvrdit účast na "online události" kliknutím na "Attend this event"
ultimate_combo_ben

Třeba budete mít štěstí! Pokud vyhrajete, neváhejte se pochlubit. My pro vás budeme Benovu show sledovat i nadále a nejzajímavější kousky přineseme formou článků.

Tagy: 
Zdroje: 

Lukáš Voříšek (Google+)

Šéfredaktor nového technologického magazínu inSmart.cz. Autor je fanouškem revolučních technologií a projektů, jako je fotoaparát Lytro a minipočítač Raspberry Pi. Dříve přispíval do magazínů PCTuning a Stahuj. S nadějí čeká na den, kdy nebude muset sedět u klávesnice a vše obstará čip v hlavě...

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Tři konzole v jedné: Tvorba šasi a zkouška hraní, vyhrajte Ultimate gaming system! (díl 3.)

Čtvrtek, 28 Březen 2013 - 15:46 | Kosac | taky jsem porad cekal jestli treba nenahradi...
Čtvrtek, 28 Březen 2013 - 10:52 | Archvile | Pravdu povediac čakal som od tohoto projektu...

Zobrazit diskusi