CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k YouTube zablokovalo pět pravicových kanálů: Údajně kvůli napojení na Rusko

Neuvěřitelně trapné americké lži pokračují. Jen tak z hlavy co si vzpomenu.

1) Americké korporace přiznaly, že ovlivňovaly volby ve prospěch demokratů.
2) Americké korporace přiznaly, že lhaly o napojení Trumpa na Rusko.
3) Americké korporace přiznaly, že zmizíkovali informace o notebooku Huntera Bidena, které se ukázaly jako pravdivé.
4) Zoufalý Západ všemožně bojuje proti gruzínskému zákonu o zahraničním vlivu, který trapně prezentují jako "ruský" zákon. Přitom oni sami (min. USA a Francie určitě) mají ten samý zákon u sebe doma schválený a ještě v přísnější podobě. To prostě nevymyslíš...
5) Biden není dementní a bude skvělý prezident. Bohužel v jednom období za pár minut najednou zdementněl a americké infokorporace otočily o 180°.

Tyto 4 body si můžete ověřit v západních médiích jako New York Times, CNN a ostatních ryze prozápadních žumpách, takže to není lež, když to sami uznali. Sice pozdě, ale přece, protože do nekonečna se lhát nedá.

Ale já jim přeju, aby jim plány vyšly a nevyhrál poloblbý Doník, ale ta zcela blbá Kamala, alespoň více lidem dojde, jak západ padá na držku. To je jako kdyby u nás vyhrála blbka Pekarová, to by taky dalším lidem otevřelo oči. Po znovuzvolení covid-sms velkozlodějky Lejnové by to byl další nevyvratitelný důkaz úpadku systému na západě.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Říká se že země má přesně takové politiky jaké si zaslouží.. (viz naše "ekipa")
Mimochodem tohle brojení na ochranu proti ovlivňování voleb moc nechápu, já měl za to, že je to normální že prakticky každý kdo má na zvolení někoho nějaký zájem se snaží volby ovlivnit, od čeho by potom byly volební kampaně..

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ano, demokracie je o ovlivňování, ale neměl by to dělat národnostně cizí subjekt nebo domácí korporace, která si hraje na nestrannou, ale v zákulisí ovlivňuje např. výsledky vyhledávání ostatním občanům, aby jednu stranu očernil a druhé pomohl. Tohle byl ale celý kartel korporací co nechtěli Doníka a tajně se na tom dohodly.

Kdyby dostali od demokratů zaplaceno a prostě jeli demokampaň proti republikánům, na nic si nehráli, tak by to byla klasická americká oligarchie jako posledních cca 100 let (ať vyhraje bohatší - vyjímky snad jen zastřelený Kennedy a Eisenhower), ale oni to dělali z větší části zadarmo a tajně a ještě se potom k tomu přiznali, protože vědí, že už na ně nikdo nemá páky.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Každý se snaží ovlivnit co může, ty volby jsou ještě proti akcím typu "bezletová zóna" či arabské jako jen slabý čajíček..
Aby byly volby alespoň trochu férové tak by to muselo probíhat jako ve starém řecku. Tj. kandidáti vybráni losem a znich by se pak volilo...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ČR nepřekonali, Ústavní (v USA Nejvyšší) soud si koupit nedokázali.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

U nás se říká "protiústavní soud", nikoliv koupený soud :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

nuz, bud mate slobodu slova alebo cenzuru

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

a najlepsia veta je, ze youtube zavrelo 4000 kanalov kvoli podozreniu. Takze ziadne take, ze nevinny kym sa ti nedokaze vina. Proste staci podozrenie a sup s tebou do lagru.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.