CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k YouTube začne monetizovat i videa malých tvůrců, z reklamy jim ale nic nedá

Koukám YouTube dělá vše pro to, aby lidi zdrhli.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak to je jednoduche reseni - ti patreonovi tvurci, kteri ty reklamy mit nechteji, na zacatku svych videi treba o pestovani katusu reknou vetu: Islamisti do plynu.. A pak se uz budou venovat jen kaktusum.

No a youtude AI do takovych viidei reklamy neprida.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

No, on Youtube do smazaných videí obecně moc reklam nedává...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To youtube uz rovnou maze? Ja myslel, ze jak to v clanku pisou, ze tam jen nedava reklamy.

Tak klidne by tam mohla byt jina hlaska, kterou youtube nemaze, ale kterou zase nechcteji zadavatele reklam.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pokud tvé video někoho urazí, dostaneš za to černý puntík. Za 3 černé puntíky ti smažou celý kanál. Může se stát, že dostaneš 3 černé puntíky za 3 různá, několik let stará videa během jednoho dne.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Hmmmm cely kanal, to uz je kruta vec.

Obzvlast, kdyz ty kriteria, casem meni a nemaji problem nove kriterie pouzit na stare videa, ktera byla dle tehdejsich kriterii v poradku.

Diky za info, to jsem nevedel (nejsem youtuber, i kdyz nejaky svuj stary kanal s par hernimi videi mam)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

YouTube si musí uvědomit jednu věc: že jing a jang nejsou jen prázdná slova. Život musí být v rovnováze. A internet taky. Takže čím víc reklamy, tím víc adbloků.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Přesně, nikdy jsem na YouTube Adblock neřešil. Používal jsem jejich aplikaci na Android (neboť většinou kouknu na nějaké video z oblíbených kanálů večer v posteli na tabletu), a reklamy jsem neřešil, prostě jsem je zkouknul a bral jsem to jako nutnost, ta 1-2 reklamy na začátku a někdy sem tam uprostřed dlouhého videa nějaká většinou krátká (či přeskočitelná) mi přišly jako rozumný kompromis. Nicméně poté, co v každém 12 minutovém videu běží taková reklama (a většinou ještě ta stejná) co 2-2,5 minuty, nainstaloval jsem Brave s blokátorem a sleduju videa přes mobilní webovky. Protože to bylo naprosto nekoukatelné. Ještě pár takových kroků, a budu doufat, že 8-Bit Guy, Techmoan, Adrian´s Digital Basement a podobní najdou jinou cestu, jak vydávat obsah, a YouTube dám velké sbohem.

Předplatné nechci, při té kadenci sra*ek, co se tam objevují, chci sponzorovat pouze kanály, které za to stojí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jediná videa, která na platformě budeme moci vídat bez reklam, jsou videa obsahující ... obsah související s ... střelnými zbraněmi.

Střelné zbraně zakázané nejsou, je tam spousta videí kdy lidi (zcela legálně) střílí z lecčehos na střelnici.
Stačí dát na začátek každého videa dvouvteřinovou vsuvku jak někdo (majitel kanálu?) střílí do terče na střelnici nebo drží v ruce zbraň ... a video je bez reklam :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tomuto původně krásnému startupu po zakoupení a znásilnění ze strany korporace a po docela dost letech konečně došly prachy.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.