CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Z útoku na Oblast 51 se stala tématická párty v kostýmech uprostřed pouště

Tak nakonec jedna ženská mela koule na to tam vlezt.
Každopádně jak jsem četl jinde, byla by prdel, kdyby schovali utajovane projekty a udělali open day :)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Asi bych to řekl trochu jinak, než že měla koule. Byla úplně debilní. Za tyhle "koule" si půjde na půl roku sednout.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

No jestli z ni udělají e exemplář, tak asi jo. Jelikož ale byla opilá a podlezla závoru u které byly vojáci, tak dostane jen pokutu za vytrznost tak 300 USD a cele to utichne.
Popravde tech pitomcu je ročně hodně a to i tak drzi, ze si vystrihnou díru do plotu a presto to často konci pokutou a měsícem basy. Kulku nedostal ještě nikdo a basu pul roku snad taky ne. Vzhledem k tomu ze si to hlídají termokamarama, nemá nikdo šanci se dostat dal jak 400m od plotu (jako ten co to prorazil autem, vrtulník ho sestřelil na blok motoru a vyfasoval asi dva roky).
Idioti a kovbojove tam sekuritaky nedělají.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

no ten open day by byl v a51 zajimavý ale nic mov tam nebude nejsou pitomi , davno je všechno jinde , a nejspiše oblast 51 drží aby držely na uzdě zvědavce aby nelzely jinam a zajimaly se jen o to kde nic není (snad chápete jak to myslím )

ale furt nechápu proč tam lezt ? při dnešní technice nikdo nepotřebuje lez za plot stačí prachy a potřebnou techniku na sledovaní si zakoupit a není to levne ale jde to :) rozepisovat nebudu ale technika je dneska upravdu jinde než byla před 30 lety , dneska se zaplatit přistup online na satelit a sledovat to tam zvíšky , neni opravdu levné , a zaleží jestli to taky nemaji podchicené tak jak rychle po jendnom filmu zablokovaly online přistup k NOAA tsunami bojím :) (filmy bitevni lod ) nebo jak se jmenoval

co se týká ty žensky co mněla koulena to přelz zavoru no aspn někdo , ale nejspiše to skočí tak jak někdo psal dostane pokutu kterou ji nakonec ani nedaji jelikož řekně že ji vojáci obtěžovaly :) ža po ni chtěly sex za exkurzi po zakladně :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kdyby se fakt statisíce lidí sešli a vyrazili na základnu, neudělali by nic.... Ale vyhrožování evidentně zabralo.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Hm, mě zase baví představovat si, jak jsem vyhrál ve Sportce, koupil si Harriera a při nákupu v Kauflandu s ním parkuju zásadně na invalidech... :)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

no kdybych mněl fakt mooc peněz tak se odstehuji z tyhle posraný planety třeba na mněsíc nebo mars aji oběžná draha by stačíla :) když máte prachy jde všechno !

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.