CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Za pirátění filmu Expendables 3 mají zaplatit skoro půl miliónu dolarů

chtělo podotknout, že rozsudek "celkem zaplatíte pul milionů škody" je pouze Pyrhovo vítězství.

ti dva provozovatelé serverů, které už dávno ani nejedou, nejde nikde ve světě zastihnout, tak mě zajímá, jak z nich ty peníze dostanou...
no a ten poslední člověk Ashraf odmítá zaplatit a dle jeho slov ani nemá žádné finance z kterých by to dokázal zaplatit (jeho zdůvodnění "už jsme zablokovali Expendables 3" je spíše úsměvné)

Good Job LionsGate!!
příště nezkoušejte podobné hovadiny jako je ze série filmů pro dospělé (R-kový rating) udělat blbost pro teenagery (celosvětově od 13 let, u nás od 12let)

+1
-31
-1
Je komentář přínosný?

Srágora vydělala prd a tak menežment hledal, kdo za to může, aby nemuseli čelit realitě, že natočili naprosto postradatelný film ne z kategorie vidět "ani zadarmo" , ale dokonce "ani kdyby mi za to platili" ;)

+1
-32
-1
Je komentář přínosný?

Chyba se stala asi někde jinde,ne? Když už, tak ty prachy by měli chtít od toho, kdo to pustil dřív než to šlo do kin... Kontrolovat by měli příčinu ne důsledek.

+1
-31
-1
Je komentář přínosný?

Takže když bude na silnici stát auto s klíčky v zapalování a vy ho ukradete je chyba majitele nikoli vaše?

To že tam někdo nechal stát to auto s klíčky je sice jeho volovina a asi bude mít problém s pojistkou, ale trestné to není, vaše chování by trestné bylo.

V Americe takhle dokonce cíleně loví zloděje aut že jim to auto připraví "až pod nos" :)

+1
+29
-1
Je komentář přínosný?

ty torrentové stránky, ale nic nezkopírovali, nic neukradli, jenom provozují server na který někdo hodil odkaz...

aby ta situace byla podobná, tak ve vaší alegorii by nepotrestali zloděje, co nechráněné auto ukradl, ale potrestali jeho kamarády, které zloděj později někde vyzvedl a svezl je někam autem... což už je přitažené za vlasy.

+1
-31
-1
Je komentář přínosný?

"potrestali jeho kamarády, které zloděj později někde vyzvedl a svezl je někam autem"
- to je ale blby prirovnani.
- mnohem presnejsi je, ze potrestali majitele silnice, po ktere to auto jelo a bylo vyfoceno prokazatelne v dobe, kdy uz bylo ukradene.

+1
+42
-1
Je komentář přínosný?

to JirkaK:
Máš to pěkně napsáno (a nebuď naštvanej). Jenže tady jde o to že to někdo pustil dřív, než to šlo do kin...a to je pro mě, a hlavně pro Lionsgate problém. Peníze utekli HLAVNĚ kvůli té osobě, která to udělala. Toť vše. Takto jsem to myslel.

+1
+36
-1
Je komentář přínosný?

Problem je ze pricina se temer nikdy neresi protoze resit dusledek je jednodussi a hlavne jde o to ze to obsere nekdo jinej nez ten kdo za to ve skutecnosti muze.

+1
-39
-1
Je komentář přínosný?

Příčina toho umístění na internet je prosím jaká?

Že někdo jiný to tomu co to zveřejnil dal, nebo mu to ten zvěřejňující třeba ukradl?

Umístění na internet je neospravedlnitelné nehledě na to kdo nebo jakým způsobem se to dostalo ven.

+1
-41
-1
Je komentář přínosný?

No jasně že je třeba řešit i zdroj. Nebýt jej, tak to na internetu nebude, ale zároveň to nemusel být on, kdo to na ten internet dal, tudíž nepáchal trestný čin.

Jak jsem psal, nechat odemčené auto s klíčky v zapalování trestné není, ale až budu řešit pojistné plnění od pojišťovny tak mi leda ukáží jaká jsem jednička, to pořád nezbavuje viny toho, kdo ho ukradl.

+1
+36
-1
Je komentář přínosný?

A proč peníze "utekli"? Protože si to lidi pustili a náhodou zjistili že to za nic nestojí? Stalp by se to samé pokud by ten film za něco stál?

+1
-33
-1
Je komentář přínosný?

JirkaK: Pokud si budu umět udělat kopii auta tak aby dotyčnému nechybělo tak si ji klidně udělám i s těma klíčkama, majiteli to nijak neublíží a nic mu tím neukradnu...
Aby ta nalogie platila, musle bych prohlásit ten film za svoje "dílo" začít to lifrovat do kin a vybárat za to peníze místo skutečného autora.

+1
+29
-1
Je komentář přínosný?

Ja by som im dal doživotie. Pirátiť takúto kravinu, ktorá má už v nadpise že je postradatelná.

+1
+35
-1
Je komentář přínosný?

Tak to je fakt super, že někdo natočí sračku, na kterou lidi nechtějí jít a tak se snaží obviňovat "piráty". Revenant nebo Hateful Eight také unikli před premiérou v dobré kvalitě a ty filmy zvládly vydělat úplně v pohodě.

+1
+32
-1
Je komentář přínosný?

Muhammeda Ashrafa XD už za to meno bych ho zavřel!

+1
-19
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.