CDR.cz - Vybráno z IT

Zahrajte si o víkendu Ghost Recon: Wildlands a Day of Infamy zdarma

Tom Clancys Ghost Recon Wildlands 3
Pokud nemáte tento víkend plány hry na hraní, máte štěští, zahrát si totiž můžete hned dvě hry – Day of Infamy na PC a Ghost Recon: Wildlands na PC i konzole.

Hráči stříleček mají tento víkend opravdové posvícení – zdarma si zahrají nejen spíše arkádové Ghost Recon: Wildlands, ale i více náročné Day of Infamy.

A oba tituly se zároveň mohou pochlubit něčím novým: na jedné straně Ghost Recon: Wildlands hráčům předvede nedávno představený PvP přídavek Ghost War, jež do hry zároveň přináší výběr map a bojových tříd unikátních pro toto rozšíření a je navrch bezplatný; zatímco Day of Infamy se pochlubí novou mapou a střelnicí (novým cvičištěm, které příval nových hráčů jistě využije).

 

Přes svou rozdílnost za vyzkoušení stojí oba tituly – Wildlands pro své výjimečně krásné krajiny a možnost taktického kooperačního hraní a Day of Infamy pro věrohodné zpracování (jež se promítlo i do Insurgency, předchozího titulu vývojářů) druhoválečného boje a ním spojené napínavé multiplayerové šarvátky.

Day of Infamy bude zdarma od 12.-16. na PC a Ghost Recon: Wildlands od 12.-15. října na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Zahrajte si o víkendu Ghost Recon: Wildlands a Day of Infamy zdarma

Žádné komentáře.