CDR.cz - Vybráno z IT

Zahrajte si zdarma For Honor. Otevřená beta dovolí hru na zkoušku před vydáním

For Honor 1
Uzavřený beta test počátkem nového týdne skončil, další - tentokrát všem otevřený - začíná. Odstartuje už velice brzy a prezentovat bude prakticky finální hru.

Už v září minulého roku jsme si měli možnost v novinářské alfa verzi zahrát hit letošního roku, skvěle vyhlížející For Honor. Zážitky a poznatky jsme si nenechali pro sebe, pokud jste tak ještě neučinili, přečíst si je můžete v našich prvních dojmech.

Uplynulý víkend se nesl ve znamení velkého návratu. Tentokrát uzavřená beta verze, ke které už měli přístup s trochou štěstí i běžní hráči, opravila řadu nepřesností a navíc představila další novinky. Tou nejvýznamnější byli hrdinové, o kterých jsme zatím věděli jen pramálo.

Pokud jste ještě neměli možnost si For Honor zahrát a s jeho koupí stále tápete, přichází vaše chvíle. Ubisoft čerstvě oznámil datum veřejného beta testu, a to už na blízký termín. Do kalendáře si poznamenejte 9. únor, to se totiž svět otočí naruby a na časové ose se přesune zpět do drsného raného středověku, plného proklatě krvelačných rytířů a pečlivě nabroušených ostří.

Pro oznámení veřejného testování zvolil Ubisoft skutečně skvostnou formu ve formě 360° videa přímo z bojiště, ve kterém se můžete rozhlížet všude kolem sebe.

Veřejný beta test bude v mnohém podobný tomu uzavřenému, vývojáři chtějí ale otestovat stabilitu serverů, které budou zatíženy více, než kdy před tím. For Honor totiž disponuje systémem crossplatform, což v praxi znamená, že na jedné mapě proti sobě mohou bojovat majitelé hry pro Windows PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Beta verze na vašem disku příliš místa nezabere, vyčlení pouze 19 GB. V brnění evropského rytíře, Vikinga nebo japonského samuraje budete moci otestovat čtveřici herních módu - Dominion, Brawl, Duel a Elimination. Poslední zmíněný je jedinou novinkou, kterou otevřená beta oproti předchozímu testu nabídne. Na každé straně proti sobě postaví čtveřici hráčů bez možnosti respawnu, o definitivním vítězi se rozhodne vždy během pěti kol.

Finální verze For Honor potom vychází 14. února, na Valentýna. Snad abychom si hru zamilovali. 

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Zahrajte si zdarma For Honor. Otevřená beta dovolí hru na zkoušku před vydáním

Pondělí, 13 Únor 2017 - 14:49 | xWing | Zasa netreba ist do extremu kolego. Mam proste...
Pondělí, 13 Únor 2017 - 11:38 | Montr | Jako ze pred zapnutim hry byla predstava ze si s...
Pátek, 10 Únor 2017 - 08:21 | xWing | Tak som si to vcera skusil. Najpr mal Ubisoft...

Zobrazit diskusi