CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Zbraně, které zabily slavné osobnosti. S těmito se krví psaly dějiny

Hmmm tak když můj příspěvek záhadně zmizel tak ještě jednou...
To si nemůžete najít redaktora který je alespoň schopný opsat Wikipedii bez chyb?
Fakt musí dostávat prostor tihle totální tupci kteří ani neví že Heydrich nezemřel na žebro ale na sepsi ze střepiny což je učivo šesté třídy základní školy?

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Koukám, že velký špatný přetrvává. Díky za varování i když autor "Michaela" začíná být synonymem s prominutím sra*ek a nestojí ty výplody ani za preventivní prověřování v diskuzi.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Dobrý den, v článku je uvedeno, že Heydrich zemřel na následky výbuchu protitankového granátu, ze kterého měl vážná zranění, včetně zlomeniny žebra. Nic o tom, že zemřel přímo "na žebro" tam uvedeno není.

Hezký den i vám :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

a jehož výbuch Heydrichovi způsobil vážná zranění s velkým poškozením bránice, sleziny, a plíce, stejně jako zlomeniny žebra, a na jehož následky nakonec zemřel v nemocnici
Ne nemáte pravdu Heydrichova zranění nebyla tak těžká a zemřel na sepsi.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Předem řeknu, že si nemyslím, že CDR by měl být typově web na podobné články. No, ale každopádně musím uznat, že to po dlouhé době není článek plný technických krávovin a reklamštiny, a že jsem si jej i docela s chutí přečetl.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Heydrich ve skutecnosti zemrel na to, ze jej lekari de fakto nelecili a tu sepsi mu hezky vypestovali - taky bych jen tak lecil ;-))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.