CDR.cz - Vybráno z IT

Získejte jen nyní zdarma nejmodernější inteligentní vytápění na světě

PR článek
Danfoss Aplikace
Chytré vytápění domácnosti je hudbou budoucnosti, do které můžete vykročit už dnes. Stačí pouze zodpovědět pár jednoduchých otázek a spoléhat na menší dávku štěstí. Tomu se však musí jít vždy naproti.

Pokud stále vytápíte svoji domácnost starými systémy, pak vězte, že výsledek nebude nikdy zaručeně tak přesný, pohodlný a zároveň spořivý, jako v domácnosti vybavené inteligentním vytápěním. Principy těchto systémů totiž řeší všechno za vás, a to v ideální míře, kterou si sami nastavíte a dále si už jen užíváte odproštěné mysli a všeobjímajícího komfortu.

Spoření v době vaší absence v domácnosti, nastavování teploty z vašeho mobilního telefonu kdykoliv a kdekoliv, automatická regulace dle vašeho harmonogramu, detekce otevřeného okna… to vše je součástí chytrých vytápěcích systémů, které obvykle můžete míti na dlani za pár tisícovek (kalkulačku na míru naleznete na oficiálních stránkách). A díky kterým ušetříte na svých výdajích až několik desítek procent.

Danfoss Pan Dum

Nejedná se přitom o žádné móresy daleké západní civilizace. Moderní inteligentní technologie se pomalu ale jistě začínají uplatňovat i na českém trhu. Pořizovací cena je i pro našince velice příznivá, přičemž s ohledem na úsporné možnosti dokonce i velmi rozumná. Pozornost si čím dál více získává systém inteligentního vytápění dánské špičky v oboru, Danfoss, se svými produkty Danfoss LinkTM.

Těmto systémům jsme se v posledních týdnech pravidelně věnovali, a tak jste měli jedinečnou příležitost si udělat obrázek o tom, v čem tkví jejich výhody, popřípadě zda by si vaše domácnost zasloužila podobnou péči – odpověď je ano.

Living By Danfoss

Nyní můžete exkluzivně systém Danfoss LinkTM získat zcela zdarma v soutěži na oficiálních Facebookových stránkách, kde stačí v krátkosti prolétnout formulář a zodpovědět na pár jednoduchých otázek a zadat vaše kontaktní údaje.

Soutěž obsahuje i zestručněný popis produktů Danfoss LinkTM, a tak poslouží i jako připomenutí. Detailnější pohled na systémy pro ještě zapálenější zájemce nabízí dále oficiální webové stránky společnosti Danfoss, které pomohou i coby nápověda k soutěžní otázce. 

Ze soutěže může vyjít až 7 výherců, kteří mohou získat jedny z následujících cen:

  • 1. cena: centrální řídící jednotka Danfoss Link, tři chytré termostatické hlavice Danfoss Link Connect a tablet s předinstalovanou aplikací Danfoss Link App v hodnotě více než 12 000 Kč
  • 2. a 3. cena: hlavice Danfoss Link Connect a tablet s předinstalovanou aplikací Danfoss Link App v hodnotě více než 4 500 Kč
  • 4. - 7. cena: tablet s předinstalovanou aplikací Danfoss Link App v hodnotě více než 3000 Kč

Tak neváhejte a věnujte své budoucnosti dvě minutky! 

Redakce CDR (Google+)

Redakci CDR.cz tvoří tým mladých žurnalistů, které spojuje společná láska k moderním technologiím. Milují chytré gadgety, vylepšováky a nejnovější zařízení všeho druhu.

více článků, blogů a informací o autorovi