CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Známe datum vydání předělaného Age of Empires 2: Definitive Edition [VIDEO]

Gog se neplánuje?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nepočítal bych s tím. Původně nemělo ani spatřit Steam, a Microsoft se s ním pokoušel nakopnout svůj Microsoft Store. Asi ale pochopil, že tudy cesta nevede a hráče jejich Store vůbec nezajímá, tak první díl vyšel pro Steam teprve předevčírem. Druhý díl už na něj zamíří rovnou.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Trojku ať si nechají, to byl stejně úlet. Dvojku doma hrajeme pořád...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Aky je rozdiel medzi povodnou AoE II, potom AoE II HD, ktora je uz par rokov na Steame a nakoniec touto chystanou AoE II Definitive?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Prakticky jen vizuální. Technický rozdíl je pak mezi AoE II vs. AoE II HD, kdy byla přidaná lepší podpora multiplayeru, online lobby, kompatibilita se současnými systémy a lepší rozlišení. Graficky však rozdíl mezi verzemi není.
Až teprve AoE II Definitive bude vizuálně přepracované, což je patrné už ze screenshotů. Herně se však verze od sebe vůbec neliší. V prvním díle je dokonce možné volně přepínat mezi starou/novou verzí za pochodu, a to dokonce v multiplayeru. Mohou tak proti sobě hrát hráči preferující starou verzi proti hráčům preferující novou verzi. Je to opravdu jen grafická nástavba.
Zajímalo by mě však, zda budou moci proti sobě hrát hráči AoE II HD proti hráčům AoE II DE.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

a co AI? ta se myslím taky předělávala

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.