CDR.cz - Vybráno z IT

Známe první podrobnosti o The Division 2. Sledujte i působivý cinematic trailer

Ubisoft se na své konferenci rozpovídal o nedávno oznámeném The Division 2. Máme pro vás první detaily.

Nebezpečný virus po chemickém útoku zmutoval a ohrožuje civilizaci. Během sedmi měsíců je mu vystavena celá Amerika, včetně jejího srdce – hlavního města Washingtonu D.C. Právě tam se z New Yorku přesunul příběh série Tom Clancy’s The Division.

Epidemie už je na ústupu, ale obyvatelstvo se z ní ještě musí zotavit. Nebude to jednoduché, a už vůbec ne rychlé. Nový trailer ukazuje zdevastované prostředí města. Je zarostlé, špinavé, prohnilé, plné zřícených budov.

Druhý díl The Division chce být ještě komplexnější hrou a má k tomu našlápnuto. Washington D.C. bude ve hře o 20 % větší, než Manhattan z The Division 1, a nabídne různorodější prostředí, než jen úzké ulice New Yorku. Uvidíme několik biomů, včetně zaplavené komerční plochy nebo opuštěné obytné čtvrti.

Tom Clancy’s The Division 2 přináší také větší zbraňový arsenál a detailnější bude i editor postav. Svůj charakter si tak budeme moci vyladit k obrazu svému. Díky přítomnému RPG systému pochopitelně, po vzoru jedničky, nechybí ani strom schopností a možnost levelování či upgradů výbavy.

Novinkou The Division 2 jsou velké raidy až pro osmičku hráčů, očekávat můžeme opravdu obří dungeony. Dokonce větší, než v Destiny 2, kde společně mohli pracovat hráči pouze v šesti lidech. Mohlo by to znamenat podstatně složitější scénáře.

Každé tři měsíce se The Division 2 dočká nového epizodického updatu. Pro majitele hry budou zdarma. Titul vychází na Windows PC, PlayStation 4 a Xbox One 15. března 2019.

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Známe první podrobnosti o The Division 2. Sledujte i působivý cinematic trailer

Středa, 20 Červen 2018 - 10:36 | JirkaK | "Tom Clancy’s The Division 2 přináší také...

Zobrazit diskusi