CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Kam se posunul Zoner Photo Studio 18?

Bohuzel ta upgrade cena 700 Kc plati jen pro vlastniky verze 17. Ti co maji 15 nebo starsi uz maji slevu zanedbatelnou oproti plne licenci. Vzhledem k minimu zmen at si trhnou, nevyplati se to.

+1
+17
-1
Je komentář přínosný?

Za upgrade to není úplně málo, ale novinky spolu s možností používat program na více zařízeních jsou docela fajn. Jako obvykle se v průběhu roku dají u Zoneru očekávat nejrůznější slevové akce, takže pokud člověk vydrží, nejspíš to půjde i levněji.

+1
-20
-1
Je komentář přínosný?

Přesně. Protože používám ZPS na dvou strojích, vždycky jsem čekal na akci s rozšířením pro domácnost zdarma. Letos si počkám na výhodnější cenu...

+1
-19
-1
Je komentář přínosný?

Tak 1200 Kc za upgrade rozhodne neni malo. Pouzivat 15 lze na vice PC take, to neni novinka.
Ano behem roku budou slevove akce, budou i akce ZDARMA. O to vic je tahle politika Zoneru prastena.

+1
+19
-1
Je komentář přínosný?

Plusy:
- Je výrazně rychlejší
- Nové ovládání mi připadá o fous lepší, ale chvíli trvá, než si člověk zvykne.

A nějaké mínusy:

Dost kritických ohlasů je naa webu Ondřeje Neffa:
http://www.digineff.cz/clanek/zoner/kriticke-ohlasy-na-zoner-zps-18

Osobně jsem narazil na problém s instalací na Win 7. Musím ale uznat, že jejich support vstřícně komunikoval a našel poměrně rychle řešení - vypnout "klasické zobrazení" a spustit na chvíli Aero. A možná už ten bug opravili a funguje to i bez přepínání.

+1
+16
-1
Je komentář přínosný?

Jo, pan Daniel Šípek zahnojil všechny diskuse o ZPS18, které dokázal najít. Do některých napsal i desítky příspěvků.

+1
-20
-1
Je komentář přínosný?

mno, letmo sem zkusil 18 a za boa nemuzu prijit na to, jak muzu editovat raw v novym okne, ve starsich si kliknu na raw dam vyvolat raw a sup je v novem okne, takto mam otevreno klido 20 panelu a v pohode si pracuju, ale v 18 smolicek ...

+1
+15
-1
Je komentář přínosný?

Novou kartu si otevřete nahoře úplně stejně, jako v internetovém browseru. Modul RAW se teď jmenuje Vyvolat. Moduly už nenabíhají debilně každý zvlášť, ale jednoduše se mezi nimi přepíná v rámci jedné karty. Ve správci si vyberu snímek, ve Vyvolat ho zkonvertuju, přepnu na Editor, dodělám detaily - tohle hoši vymysleli rozhodně dobře. Chci dělat současně na další fotce, přidám kartu a jedu.

Ale ten plochý vzhled si teda mohli odpustit. Oči v tom bloudí a nemají se čeho chytit.

+1
-21
-1
Je komentář přínosný?

tak toto ne ... to me nevyhovuje, vubec, byt s mysi dole, a kdyz budu chtit foto vyvolat v novym panelu tak jet s mysi nahoru jako debil, to zustavam u 17 a zadny upgrade ...
uvidime jak dlouho me bud estacit, urco dlouho :)

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

Po instalaci ZPS18 jej nemohu otevřít, byť mám řádně vytvořen zoner účet. Mám OS WIN 7. Má nebo měl někdo obdobný problém a jak to řešit? Předem díky.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.