CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Assassin’s Creed Unity má nový trailer a zámek na 900p s 30fps kvůli CPU konzolí

jinymi slovy nechceme si dat praci s optimalizaci, rozdil mezi 900p a 1080p stejne pozna jen par lidi a na 30fps jsou z ostatnich her zvykli

ted budu mluvit obecne - ja bych vsechny ty konzole zakazal, at delaj hry ciste a pouze pro pc a ne at podobnej neoptimalizovanej shit jeste pak portnou na pc

+1
-35
-1
Je komentář přínosný?

Však co je konzole ? Je to next gen hra a na starých konzolý vůbec fungovat nebude. O případném portu na PC se vůbec nedá mluvit, protože tam žádný port nebude, prostě se to jen vydá na 3 druhy PC a to na na XBOX pc, Sony PC a advance PC.

Tak jsem na ně zvědavý. Jestli mají problém s 8 jádrovím AMDčkem na 2 GHz, tak jak si s tim poradí moje 4 roky stará i5 2500K na 5 GHz ? Že bych konečně vyděl hru co jí bude opravdu limitovat procesor a ne jen jedno nebo dvě jádra ? :-)

+1
-38
-1
Je komentář přínosný?

Jenze tech 8 lžijader je sotva na urovni 4 jader+HT u intelu, s i5 bych vubec nemel obavy. :) O GPU vubec nemluve, proste ty "rado-by-next gen" konzole nejsou po strance vykonu zadna hitparada a pobije je kdejake prumerne PC. Coz kolem a kolem neni zas az tak dulezite, jde o dany "ekosystem" a optimalizaci pro jedinou HW konfiguracu, ze ano. :)

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.