CDR.cz - Vybráno z IT

Dead Island 2 v prvním a brutálním gameplay traileru [GC 2014]

Dead Island 2 Gc 14
Nový Dead Island 2 se nám poprvé představil před dvěma měsíci na E3, kdy odhalil svůj první CGI trailer. Žádný bližší pohled na hru se nám tehdy nedostal, to se mění s nástupem GamesComu a odhalení prvního gameplay traileru.

Gamescom Banner

Série Dead Island se tak trochu nese v duchu geniálních trailerů, které dokážou velmi navnadit i přes to málo, co odhalí ze skutečné hry. Tak se tomu stalo o E3, kdy tamější trailer byl mnoha weby považován za ten nejlepší, co byl na výstavě ukázaný, a za jedno z těch větších překvapení. Tentokrát se podíváme na zoubek i samotnému gameplayi, v traileru, který krví a brutalitou nešetří a ze způsobů zabíjení by se z něj mohl možná něco přiučit i The Showdown Effect (možná). 

Je vidět, že se série se změnou vývojáře na Yager Development příliš neodvrátila od původních dílů, což může být považováno jak za dobré, tak i špatné znamení. Uvidíme časem. V současné chvíli lze ale říct, že si užijeme kosení zombíků opět dosytosti a opět za pomocí nespočtu podomácku vyrobených zbraní. A to v daleko větší míře a s daleko větší elegancí, než doposud. 

Za podporu během zpravodajství Gamescom 2014 děkujeme:

Redaktoři CDR.cz během zpravodajství používají výkonný Ultrabook™ Fujitsu T904.

Diskuse ke článku Dead Island 2 v prvním a brutálním gameplay traileru [GC 2014]

Žádné komentáře.