CDR.cz - Vybráno z IT

Sci-fi lovci soupeří s Cthulhu Gandalfem v gameplay traileru na Evolve [E3 2014]

Kooperativní akce od tvůrců Left 4 Dead sbírá kladné ohlasy, kde se ukáže a E3 není výjimkou. Sledujte in-game upoutávku představující čtyři lidské charaktery a Krakena.

E 3 Special

Evolve patří k těm originálnějším hrám, které jsme na výstavě v LA zatím měli možnost vidět a vývojáři ze studia Turtle Rock se navíc nebáli ukázat víc než nějakou CGI kravinu, ze které si nic neodnesete, čímž si u nás zajistili hodinu provozování foot fetiše zdarma. Tahle záležitost vypadá pekelně zábavně, a pokud skutečně bude klást důraz na taktický postup, bezpochyby se z ní stane nová stálice na poli multiplayerových akcí. 

Titul staví na kooperaci čtyř lidí ve skupině lovců, jež se na škále rozlehlých a rozmanitých map utká s jedním z gigantických monster ovládaným pátým hráčem. Zatímco ozbrojenci budou využívat rychlého pohybu zajištěného jetpacky, vzájemně se krýt, chystat pasti a kotlit to do potvory ze hi-tech zbraní, příšera bude utíkat, mutovat a snažit se oponenty postupně vykydlit.

Podle dosavadních informací bude důležité si všechny členy jednotky pořádně hlídat, protože ačkoliv se obrovský nepřítel čtyřem nimrodům nevyrovná, ztráta byť jednoho oproti tomu může být pro tým kritická. Jaká bude realita, se dozvíme 21. října na PC a PlayStationu 4. Majitelé konzole Xbox One se díky exkluzivnímu přístupu do betaverze dočkají dříve.

Zpravodajství E3 2014 běží pod záštitou společnosti Intel Corporation

Děkujeme za zápůjčku výkonných Ultrabooků s procesory Intel Core.

Asus TaichiLenovo Yoga 13Dell Xps 12

Asus Taichi, Lenovo Yoga 13, Dell XPS 12

Martin Paytok

Po přispívání do několika digitálních magazínů se v roce 2009 usadil jako redaktor na serveru RecenzeHer.eu, odkud později odešel na post zástupce šéfredaktora inGamer.cz. Ten se v roce 2014 stal součástí herní sekce CDR.cz. Vedle psaní o hrách se dlouhá léta věnoval recenzování filmů pro XB-1. V současnosti působí jako externí redaktor časopisu SCORE.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Sci-fi lovci soupeří s Cthulhu Gandalfem v gameplay traileru na Evolve [E3 2014]

Žádné komentáře.