CDR.cz - Vybráno z IT

Kooperace ve Fable Legends umožní pátému hráči hrát za záporáky [E3 2014]

Fable Legends
Už vloni bylo odhaleno, že nové Fable Legends bude obsahovat kooperativní režim, letos jsme se však dočkali dalších detailů. Kampaň bude možné hrát až ve čtyřech hráčích na jedné straně, hráči pátému bude umožněno ovládání nepřátelských jednotek.

E 3 Special

Titulů, ve kterých bychom mohli společnými silami šikanovat jednoho kamaráda, není mnoho. Na začátku roku 2013 se o něco podobného pokoušel například Dungeonland, ten ale bohužel nenaplnil nabízený potenciál a stal se podprůměrnou záležitostí (po čase přešel na Free To Play model, máte-li zájem o 4v1 zážitek, můžete si jej zdarma vyzkoušet).

Na letošní E3 už se nabídka titulů s podobým režimem obohatila. Došlo k oznámení zbrusu nového Evolve (čtěte zprávu) a nových detailů o kooperaci ve Fable Legends. Čtyři hráče bude moci doplnit pátý člověk, který ovšem bude ovládat monstra, bosse, pasti a určovat směr, kterým budou klaďasové nuceni postupovat dungeonem. 

Nový trailer nám prezentuje, jak bude gameplay v takovém případě vypadat a jaké možnosti bude nepřátelský hráč mít. Datum vydání Fable Legends stále není na obzoru, multiplayerová beta by se ale měla, dle informací z E3, zpřístupnit letos na podzim.

Zpravodajství E3 2014 běží pod záštitou společnosti Intel Corporation

Děkujeme za zápůjčku výkonných Ultrabooků s procesory Intel Core.

Asus TaichiLenovo Yoga 13Dell Xps 12

Asus Taichi, Lenovo Yoga 13, Dell XPS 12

Diskuse ke článku Kooperace ve Fable Legends umožní pátému hráči hrát za záporáky [E3 2014]

Žádné komentáře.