CDR.cz - Vybráno z IT

Vyvenčete kozy, Goat Simulator už dnes oficiálně dostupný pro iOS a Android

Kozí simulátor si získal oblibu už při vydání svého prvního videa. Nebyl by to internet, kdyby jeho uživatelé po něčem takovém netoužili, proto si vyžádali od tvůrců plnou hru, která vyšla letos na apríla. Po půl roce se jí dočkáváme i na mobilních zařízeních.

Původně měl Goat Simulátor napadnout iOS a Android až za dva dny, vývojáři ale smích už více dní zadržet nedokázali, a tak nám tuto virální hovadinu nadělili už dnes. 

Vývojáři z Coffee Stain Studios nás ke koupi Goat Simulatoru vybízí následovně: „Je to úplná blbost, a abych byl upřímný, měli byste ty prachy utratit za něco jiného, třeba gymnastickou obruč, hromádku cihel, nebo se složit s kámoši a koupit si rovnou opravdovou kozu.“

Teď teprve nadešla ta pravá chvíle pro Goat Simulator. Hru, která vás konečně i na veřejnosti, ve škole a v práci připraví o veškerou serióznost, která vám dosud zbyla.

Goat Simulator Lede

Hlavní lákadla, která naleznete i na krabicové verzi pro PC (ano, Goat Simulator má svojí retail verzi, kterou naleznete v kamenných obchodech – skvělý tip na dárek mimochodem), znějí takto:

  • Nepřekozitelná zábava!
  • Staňte se kozou!
  • Dělejte to, co dělají kozy: běhejte, skákejte, olizujte, trkejte!
  • Zpřístupněte si nové schopnosti sbíráním zlatých koz!
  • Ukažte svým přátelům, kdo je tady alfa kozel!
  • Mééééé!

Ztratit svojí sociální důstojnost můžete za $4.99 na Google Play a iTunes. Na disku vám kozy zaberou necelých 100MB. Nechápeme, že z této hry ještě není e-Sport. 

Diskuse ke článku Vyvenčete kozy, Goat Simulator už dnes oficiálně dostupný pro iOS a Android

Žádné komentáře.