CDR.cz - Vybráno z IT

Z Goat Simulatoru je MMORPG. Paroduje World of Warcraft [VIDEO]

Už tím, že připravili něco tak šíleného, jako simulátor kozy, vývojáři z Coffee Stain Sudios šokovali svět. A teď se jim to podařilo podruhé. Updatem pro Goat Simulator udělali ze hry MMO, které si bere na paškál populární sérii World of Warcraft.

Aktuální týden je jen malým krokem pro vývojářský tým, ale velkým skokem pro lidstvo. Goat Simulator se už zítra 20. listopadu dočká DLC, které vám hru promění v regulérní MMORPG titul. Dává si tak za úkol vystřelit si z nejúspěšnější online hry všech dob - World of Warcraft.

A bere to skutečně vážně, nabízí třeba na výběr ze šesti tříd, které jsou pro podobné hry typické. Mezi nimi například hunter, mág nebo tank. A zahrajete si taky za běhající mikrovlnku. Jak moc si ale tvůrci pohráli s různorodostí schopností, se dozvíte zítra. Update je zdarma pro všechny, kteří už na Steamu vlastní kopii Goat Simulatoru.

Aby toho nebylo málo, připravili pro nás vývojáři epický trailer, který vás prostě nemůže nechat klidnými. Podojte kozu, Goat Simulator se vrací a má pěkně ostré rohy.

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Z Goat Simulatoru je MMORPG. Paroduje World of Warcraft [VIDEO]

Středa, 19 Listopad 2014 - 19:54 | asta | Dostupné špecializácie budú také klasické ako...

Zobrazit diskusi