CDR.cz - Vybráno z IT

Vánoční slevy na GOG startují! Přes 750 her až s 90% slevou nebo úplně zdarma

Gog Winter Sale
Nedávno proběhly na serveru GOG.com podzimní slevy. Ty však nabízely pouze slabý odvar oproti tomu, co nabízí v zimních slevách nyní. Obrňte se bankovkami a vyražte do boje!

Do 15. prosince máte jedinečnou příležitost zpronevěřit všechny své celoroční úspory a upřednostnit plnění své herní knihovničky před obšťastněním rodiny u štědrovečerního stromku. Distribuční server GOG po necelém měsíci opět spustil hromadné slevy, ve kterých naleznete staré i nové herní pecky, a to kompletně bez DRM ochrany.

Systém aktualizací slev je vesměs stejný jako minule. Vedle téměř tisícovky neustále zlevněných titulů se každých 24 hodin na titulní straně vyskytnou nové balíčky (tzv. bundly) většího množství her, které lze za jednotnou cenu koupit za zvýhodněnou cenu.

Gog

O trochu níže jsou vyvěšeny déletrvající slevy, které přibývají každou hodinu a zůstávají v nabídce po dobu 48 hodin. Stránky je tedy v případě zájmu nutné kontrolovat velmi často.

V podzimních slevách nabídl GOG i hry zdarma, na což se můžete těšit i nyní. Do rozdání zásob je aktuálně možné získat Age of Wonders. Dostupných kopií je ovšem jen 35 000 a rychle ubývají, takže nemarněte čas.

Ze současných slev vás můžeme navnadit například těmito retro tituly, na které si jistě řada z vás ráda zavzpomíná:

Tagy: 
Zdroje: 

Diskuse ke článku Vánoční slevy na GOG startují! Přes 750 her až s 90% slevou nebo úplně zdarma

Pátek, 5 Prosinec 2014 - 22:02 | Lojza Suchánek | Jaj Battle Chess Na tom jsem zacinal na 286/16MHz...

Zobrazit diskusi