CDR.cz - Vybráno z IT

Psychopatické Let it Die bude free-to-play [E3 2014]

O novém projektu od Sudy 51 a Grasshopper Manufacture se toho stále moc neví, vývojář však překvapil odhalením monetizačního modelu, který titul obsáhne.

E 3 Special

PS4 exkluzivita Let it Die byla bez zveřejnění bližšího nástinu gameplaye na konferenci Sony oznámena na rok 2015 a kromě toho, že je brutální víc než Mortal Kombat a vypadá, že bude fungovat na principu her jako Manhunt či The Club, se o ní vědělo kuloví.

Teď tedy stále v zásadě víme kuloví, ale Suda 51 se podělil alespoň o informaci, že si záležitost díky implementaci free-to-play faktoru bude moci vyzkoušet každý majitel dané konzole. Na co přesně se však mikrotransakce budou vztahovat v tuto chvíli těžko říct.


Původní zpráva (10. června, 23:03)

Let it Die kombinuje Mortal Kombat s Manhuntem

Když se řekne Suda 51, člověku se vybaví všechny ty šílenosti typu Killer7, No More Heroes, Lollipop Chainsaw nebo Killer Is Dead. Kontroverzní vývojář připravuje nový brainwash, koukněte na trailer.

Těžko říct, jestli se tvůrci snaží sesadit z trůnu krále brutálních her Mortal Kombat, ale Let it Die rozhodně vypadá jako maximální gorefest. Taky si nejsme úplně jistí, co se vlastně v live-action videu proloženém gameplay záběry vlastně děje. Vypadá to, že se ten chlap s respirátorem snaží vyvraždit všechny ostatní obyvatele špinavého baráku, protože potřebuje jejich oblečení. Ale to by přece bylo bláznivé... Nebo ne?

Přesné datum vydání neznáme, jistý je však rok 2015, kdy bude titul k dostání exkluzivně pro platformu PlayStation 4.

Zpravodajství E3 2014 běží pod záštitou společnosti Intel Corporation

Děkujeme za zápůjčku výkonných Ultrabooků s procesory Intel Core.

Asus TaichiLenovo Yoga 13Dell Xps 12

Asus Taichi, Lenovo Yoga 13, Dell XPS 12

Martin Paytok

Po přispívání do několika digitálních magazínů se v roce 2009 usadil jako redaktor na serveru RecenzeHer.eu, odkud později odešel na post zástupce šéfredaktora inGamer.cz. Ten se v roce 2014 stal součástí herní sekce CDR.cz. Vedle psaní o hrách se dlouhá léta věnoval recenzování filmů pro XB-1. V současnosti působí jako externí redaktor časopisu SCORE.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Psychopatické Let it Die bude free-to-play [E3 2014]

Úterý, 10 Červen 2014 - 23:59 | Big Smoula | A taky vás štve, že jablko je ovoce?
Úterý, 10 Červen 2014 - 23:32 | molnart | nepaci sa mi ze pisete o hrach na konzoly,,, je...

Zobrazit diskusi